35

Анонимен

преди 6 месеца

Разгледах форума. В началото има много правилни мнения но после няма кой да чете. Поне така изглежда от страни.

34

Анонимен

преди 6 месеца

Прави впечатление че и двете остриета на ДПС и на Герб са все Деляновци.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Що бря ,значи искате насилие ,ами тръгвайте заедно с ПП да се сражавате на фронта )

32

Анонимен

преди 6 месеца

Че кой ви пита вас,евроатлантици много станахте ДПС много сте смешни ,гласоподавателите ви незнат български ,взели все за атлантици че стават )

31

Анонимен

преди 6 месеца

Може да си прав но защо не слагаш лайкове на другите. Нещо егоист ли си ?

30

Делян Шиш Биш

преди 6 месеца

Ама, моля ви, се! Това е все едно да осъдите еничарите, що са изклали мъжете и момчетата и са взели ьените и дъщерите им за съпруги;))) Това е право на еничарите дадено от Султаня, да колат, бесат, влачат женурята и да ги хиейват! Така се създава днешният "ДПС миллет"!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Маргинализирането на протестите трябва да се пресича от отговорните за реда. Тогава на подобни протести ще се събират хора. И там на тези протести ще се при познават и организират така щото това за което се борят, да се доведе до някакъв реален резултат. Тези които се събират да трошат и бият с полицаите, към този момент са ьакононарушители, а не точно хора. И за пресичане на дейността им има законни методи, включващи употреба на сила. А къде се покрива организаторите на мероприятието?

28

Анонимен

преди 6 месеца

Полицията не може да бие хората. Дори професуратя ви го каза. Вие сте седнали да обсъждате Магнитски. Не е ли малко неудобно и лицемерно.

27

Анонимен

преди 6 месеца

До К0 , ако бяхте им строшили главите на мутрите които ви биеха по протестите , много от проблемите щяха да са отпаднали от само себе си.

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Ко , как ще ги осъдиш съдебната система е тяхна , а цивилните биячи са лъжесвидетели. Те са престъпници които са задължени на покровителите си .

25

Свинята-падишах

преди 6 месеца

Никакво насилие! Нали същите ченгели ще ми трябват да мачкат феслиите когато схванат, че имат нов цар - най-късно след около десетина години ( те поне са лесни понеже са роби по произход и манталитет) ..... !

24

Анонимен

преди 6 месеца

В нашия блок като попиташ ръководството за някакъв проблем например защо краде и то започва да те заплашва и да ти обяснява че трябва пари да му даваш и да му се подчиняваш. И във форума и в парламента така. Егати.

23

КО

преди 6 месеца

КОГАТО МУТРАТА БОИКО И ПЕЕВСКИ НИ БИЯХА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ТРЕБВАЩЕ ДА ГИ СЪДИМ ИЛИ СТРОШИМ ГЛАВИТЕ

22

Анонимен

преди 6 месеца

ДПС постепенно започна да показва истинското си лице и се цели в най голямата група избиратели. Има едни такива дето се манипулират лесно.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко започна от зализан бивш футболер и подържащите го манипулатори, които не без помоща на медиите внушиха супер незаконни претенции на фенове на футбола по отношение на БФС и я частност срещи Боби Михайлов. И никой отговорен за реда и националната сигурност не ги привика да им обясни, че това е толкоз незаконно и опасно щото могат да БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ. И понеже всеки се е снишил, имам в предвид ДАНС, МВР и пр. оставиха на най ниското ниво в МВР да се справя с проблема.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Не си нормален. Точно обратното е. Те си имат професионални биячи провокатори които покровителстват за много далавери и водят със себе си по протестите да бият хората. Професионалисти биячи трафиканти и прочие.

19

нормален

преди 6 месеца

Полицейско насилие ли ? Не виждаме ли по цял свят как се разправят с подобни хулигани !? Вчера на Бразилия-Аржентина какъв бой им дръпна полицията ???.......Казано е ,,На зла круша,зъл прът"Крайно време е да се обуздаят тези ПРОФЕСИОНАЛНИ ПРОТЕСТЪРИ-ХУЛИГАНИ!С думи и добро явно не става

18

Анонимен

преди 6 месеца

До 5 Пълен абсурд Верно пълен абсурд. Ама не в смисъла който влагаш. Гледали сме кадри от това как полицаите в САЩ и Западна Европа се оправят със запалянковиците. Само в България ривем, че натупали некви ***, дето не признават закони, здраве и собственост на другите. Най-после полцаите постъпиха както трябва. А Вие продължавайте да героизирате хайманите. Какво още трябва да изпочупат и на колко още хора трябва да вземат здравето, и живота?

17

Анонимен

преди 6 месеца

Шъ им слага прът на "ала-бала"-та? И онзи на електронното управление! Толкова са некадърни ПП то, че не могат и предани марионетки да си назначат. Кирчо, какво още трябва да направи, та накрая да го въдворят? Документ с невярно съдържание. Побой на свой депутат в кабинета си защото си върши работата. Бепричинен арест на лидера на опозицията. Заплахи и натиск над собствен министър. Натиск върху втори министър свой министър.

16

Анонимен

преди 6 месеца

В Симеоново и щколите за подготовка на полицаи ги учат как да прилагат насилие на публично място, но някои явно са невъзприемчиви или с разслабени нерви и бандитски нрав! Например, там инструктора по БПП /бойно - приложна подготовка ги учи, ако противника /тълпата/ е по силна да бягат, а на стадион и пред публика не се размахва палка, а се бърка тактично и незабележимо в окото на поваления нарушител, за да си подаде ръцете и бъде вързан с белезници! Сетне - зад колоните на МС - побой!