336

Филмът Бай Дрън

преди 5 месеца

Русия разруши Архитектурата, значи има допусната грешка от архитекта.

335

Киев

преди 5 месеца

И Вие нарязахте ракетите като Украинците преди да са дошли новите. Кой си хвърля гащите преди да са му ушили новите и да са му ги дали. Нудизма е видим в Украйна, а все още нямате обица на ухото защо ли?

334

ГНЕВЕН

преди 5 месеца

Този укрофашист Тагаренко трябва да виси на Цариградско с главата надолу.Паситата-2 бр! ,Агов ,Инджев и Дрънков-на същия стълб!!!

333

Анонимен

преди 5 месеца

Греши Тагарев за безопасността. Ако приемем, че Украйна е соаба и с наша помощ постигне нещо, то проблемът ще остане, докато Русия е голяма и силна. Ако Русия е слаба и се сгромоляса, бедна ни е фантазията още колко години кого в какви войни ще подкрепяме. Идеяьа за безопасност ще ни се види като пътя към комунизма.

332

Да не е

преди 5 месеца

До АнонименКуцовлах е.

331

Черна дупка

преди 5 месеца

Украйна е като звезда на която свършва горивото в ядрото - предстои имплозия и превръщане на Украйна в черна дупка. Дано тая черна дупка засмуче Тагарев и цялата евроатлантическа ***.

330

Анонимен

преди 5 месеца

Тагарев не е българин.

329

до 349

преди 5 месеца

а ние българите ако потърсим сметка на тези които подкрепят руските военнопрестъпници и терористи и чеченски и всякакъв мюсюлмански бо.... дето избива християни, изнасилва християнки и убива християнски деца .. и от горе на всичко заплашват български Министър открито.. къде е ДАНС и прокуратурата за тези

328

браво на г-н Министъ

преди 5 месеца

българите сме с Украйна. Така се печелят сърцата и умовете на българите

327

Анонимен

преди 5 месеца

Бokлyк продажен

326

1984

преди 5 месеца

ЧОВЕК ЗАВЪРШИЛ В МАСКВА, СЛУЖИЛ НА УКРАЙНА НИ Е МИНИСТЪР И НИЕ ТРЯБВА ДА МУ ВЕРВАМЕ НА ГОЛИТЕ ДУМИ, ЧЕ МИЛЕЕ ЗА НАС.

325

Анонимен

преди 5 месеца

СПОРЕД ДАНС ВЕСЕЛА ЧЕРНЕВА ЗАШИТАВА СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ИНТЕРЕС НА МАКЕДОНИЯ, ТАГАРЕВ НА УКРАЙНА И САЩ, А НА БЪЛГАРИЯ НЯКОЙ ЩЕ ЗАЩИТАВА ЛИ СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ИНТЕРЕС ДА НЕ Е ОСТРИЕ В АНТИРУСКАТА ПРОКСИ АГРЕСИЯ.

324

Анонимен

преди 5 месеца

АЙДЕ БЕЕ, КЪДЕ Е СТРАТЕГИЧЕСКИЯ ИНТЕРЕС ДА СИ ДАДЕМЕ И ОСТАНАЛОТО ОРЪЖИЕ, ДА НЕ КУПЕМ НОВА ИЛИ АКО КУМИП НА ГИГАТГКЩИ ЦЕНИ, А АКО РУСИЯ ПАДНЕ ТУРЦИЯ ИДВА И НИ ОКУПИРА ТОВА ЛИ Е СТРАТЕГИЧЕСКИЯ НИ ИНТЕРЕС. А КОЙТО УКРИВА НА ДЪРЖАВЕН ПОСТ ТУРСКИТЕ АГРЕСИВНИ ЗАПЛАХИ КЪМ БЪЛГАРИЯ КАКЪВ Е, ЗАЩИТАВАЩ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ ИЛИ АГЕНТ НА ЕРДОГАН

323

Анонимен

преди 5 месеца

Хихихи. Видяла жабата че подковават коня и тя вдигнала крака. Та и наш Тагарев и той кат американец заговори за интереси и то стратегически. Ще защитим българските интереси колкото защитихме тези в РСМ, ли? Както ги защитихме в Ирак ли, като им опростихме дълговете? Като сме такива защитници на по слабите защо не помагаме на палестинците? Смешен, смешен Тагаренко.

322

на тоя тъпан

преди 5 месеца

кой му чете глупостите, аз стигнах до втория ред, кой ни го натресе това недоразумение.

321

Анонимен

преди 5 месеца

Стратигическият интерес на България е Тагарев и цялото пправителство да са в затвора. А ако много ги е жал за украна, да тръгват за Авдеевка, немедленно.

320

БабаВанга:ВсекиПлаща

преди 5 месеца

На 3.11. в Деня на артилерията 128 украинска бригада е строена за награди. Искандер М убива 19 бойци и 2 цивилни. На 19.11. в Деня на ракетни войски и артилерия на РФ 810 бригада на РФ е строена за награди. Украинците убиват 25 и раняват 100. За последните 24 часа РФ загуби 610 окупатора, 6 БТР, 4 артил. единици, 7 дрона, 1 крилата ракета, 7 автомобила и 1 спец. техника ! Баба Ванга : Всеки Плаща !

319

Анонимен

преди 5 месеца

Всички украинци и техните слуги тук е нужно веднага да напуснат България

318

Анонимен

преди 5 месеца

Късно е либе за китка руснаците почнаха от вчера да използват страшно оръжие което до сега не ползваха поразява жива сила и техника на три хектара РБК500 днес пак го използваха

317

Въпроси до тагарев

преди 5 месеца

г-н тагарев, питам съвсем честно: 1. Как едновременно ИМАМЕ КРАЙНА НУЖДА от въоръжение, а ПОДАРЯВАМЕ и малкото, което имаме, отървавайки се от него? 2. Къде е логиката да ПОДАРИМ, каквото имаме, а да си КУПИМ ново, което е равносилно на това да платим подареното, т.е. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ДА ПЛАЩА ВЪОРЪЖЕНИЕТО НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА? 3. Как подкрепа на ЧУЖДА държава, която НЕ е наш съюзник в НАТО или ЕС е в наш интерес? 4. Кой разреши да правите нещата по въпроси 1,2 и 3? 5. Страх ли ви е от възмездие?