41

за Стадните уфсе

преди 5 месеца

Ваксъри бегом за безплатните дози. Догодина вашите кумири Шмайзер, Чобантех и Мордена ще подменят безопасните грипни вакси с мРНК. Влачете за последно нормални вакси друсалки.

40

Анонимен

преди 5 месеца

абе, Митиееее, мите, митее - това не е грип - това е Ковид твойто - грипа минава и заминава за няколко дена-макс седмица. Ко са праиш на ощипан - що не се тества, ами са скатаваш.

39

Димитър

преди 5 месеца

Абе, кълвач, аз съм болен от две седмици, но щом казваш - грип няма.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Грипа го няма ще дойде когато решим. Колко познато.

37

Жеко куршума

преди 5 месеца

С нетърпение ли го чакаш, дявол такъв?

36

Стига сте се опитвал

преди 5 месеца

да налага без умствен (европейски) начин на мислене! Европейците от столетия биват възпитавани в дисциплина - масови убийства от мозъчноампутирани през ВСВ или масови инжектирания на пробна смес за съкращение на жизнените функции, защото сме много в света! Ние сме балканци нито искаме общество, защото имахме такова, но го провалихме сами и затова не го искаме! До каквото се докосне българина все загива, увяхва, губи жизненост итн. Както пише Гьоте - ich bin der Geist, der stets verneint und das

35

Тоз мисирка ли стана

преди 5 месеца

или е още доктор? Нещо не е добре щом се тика все нещо да каже! Доцентите все нищо не могат да правят, давайте само професори или академици на интервюта! Залупена държава!

34

Анонимен

преди 5 месеца

кунчу е пален палеумут , има гмногу обласи и тях пръска дъжд с вирузи, зна м го щоту има учени хора които са ги наплюдаали иследвали

33

Кумчо вълчо от сзо

преди 5 месеца

Със самолет лвт вт ли ще дойде грипът или с влак, а може би с дрон? През пландемията къде се скри тоя грип, да не би да се пазил от ковида? Я си вижте смешните прогнози преди 2 месеца, за кога го чакахте отново да дойде.

32

Анонимен

преди 5 месеца

Тук е, тик е, днес сте обявили 205 случая, но под новото му име.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Грипът го няма, но трибуналът иде, кунчо.

30

666

преди 5 месеца

В кристалната топка ли го видя това, или гледаш на боб????

29

asd

преди 5 месеца

ФАрмацефтичния бизнес е голям, но рпеди да го е имало него продължителността на живота е била с 30 години по-малко. Така че добре, че я има тази наука и се е развила до такива нива.

28

Анонимен

преди 5 месеца

Човекът си гледа работата, бе истерици. Залавяйте се за вашата.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Грип няма, ковид няма, а всъщност АКЪЛ НЯМА.

26

до 38

преди 5 месеца

В миналото е нямало фармацевтични гиганти, имало е знахари и билкари. Хората са доживявали масово до 40-45 години и само единици повече. В миналото е нямало и хранителна промишленост. Всяко нещо с времето си. При пазарната икономика е така, всеки иска да печели за да живее. И всъщност това е добре за хората като цяло.

25

Мунчо

преди 5 месеца

Викат ми лукавия наглец с иглата.

24

Анонимен

преди 5 месеца

Фармацевтичният бизнес е един от най-сериозните в световен мащаб. До като те изкарват милиарди, ще има и грип, и ковид, и всякакъв вид други подобни, чиито ваксини носят огромни печалби! Не случайно има толкова много био лаборатории по цял свят.

23

Българи къде сте

преди 5 месеца

България има огромен проблем с полицаите в Бобов дол - агресивни, неграмотни, толерират Ромите с пари!Германов

22

Има ли Българи

преди 5 месеца

България огромен проблем с полицаите в Бобов дол - агресивни, неграмотни, толерират Ромите с пари!