18

баба мара

преди 5 месеца

какъв дебат пред празна зала такава подигравка с българия нямам думи

17

Анонимен

преди 5 месеца

Дебат? Та той няма дя каже нищо, а ако го напряви ще са празни приказки с тихо гласче. По-добро заглавие ще е Премиерът Денков ще ни излага в Страсбург

16

МВР луди ли са

преди 5 месеца

България има огромен проблем с полицаите в Бобов дол - агресивни, неграмотни, толерират Ромите с пари срещу терор !Моля, Сезирайте всички Международни институтуции, аз ги сезирам всеки ден ! Германов

15

верно си е

преди 5 месеца

До Браво, Денков! В областта на сапуните , даже е академик по миялните е перилни препарати . Буци лично мина през терапия " изпиране " с въпросните медикаменти и сега е чист като бебешко дупе .

14

Браво, Денков!

преди 5 месеца

Най-интелигентният премиер на България!

13

наивен ли си

преди 5 месеца

До Анонимен Не ти се отдават прочитите , това което четеш пряко има прикрит смисъл , който ти убягва . Практика на соросоидеалните е да приказват неща които нямат нищо общо с действията им . Несъгласие в конкретния случай означава едно единствено нещо - оставка , а не приказки .

12

това е европа

преди 5 месеца

Зависи за кого , за мен не . Вашата " Европа " не е моята европа .

11

Анонимен

преди 5 месеца

До анон 22 Чакат обаждане от вожда - ***.

10

Анонимен

преди 5 месеца

А в дебата обсъждали ли са контранастъплението на Зелята ?

9

Смяната

преди 5 месеца

Дали Денков ще се върне от тази среща със същия пол или друг? ЛГБТ това е Европа. Всякакви транс неща се случват.

8

Повтарящ се рефрен

преди 5 месеца

Cлaвa нa Уpcyлa!

7

H2

преди 5 месеца

Щом е дебат трябва да вземе със себе си и Костадинов но се се съмнявам че в този дебат някой ще иска да чуе оопозицията

6

Анонимен

преди 5 месеца

Европа е поробване на малките народи от големкте и наглите, като немчугите, в комплект с франчугите, за да не бие твърде много на очи, а на върха назначават никому неизвестни марионетки като урсул, които да прокарват политиката на задкулисния елит в поробването на всички простосмъртни от налки и големи нации

5

Тролчетата

преди 5 месеца

на Митрофанова не спят. Имаме почтен, умен, ерудиран и компетентен премиер. Ако беше Борисов щеше да козирува, и да му се присмиват колегите му от ЕС. Добре, че е Денков да измие срама на простотиите на руските агенти с бг паспорти. Особено на онова подчинено президентче, станало за смях пред демократичния свят, с опорните си за Путин. Радев е предател!

4

Посолството

преди 5 месеца

Още малко и благодарение на него ще питаме Къде е Европа.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Това ли е Европа, болшевишка еврейска партия да ви бие по улиците, като стадо ***? Такова нещо няма в Европа, само в Чалгария се случва.

2

в кавички

преди 5 месеца

Това е днешна "Европа".

1

Социален Инженеринг

преди 5 месеца

Промили са мозъка на хората в цял Бобов дол, жителите се държат превъзбудено със свръх самочувствие, а в същото нямат нова сграда от 50 години или инвестиция, най бедните в ЕС с най високо самочувствие и най агресивни включително Ромите! Тези хорица не се ли усещат, че ги манипулират полицаи с техника (СРС), въщото време масово умират млади хора !? Бобов дол вие сте зомбита на МВР!