10

Анонимен

преди 7 месеца

Добре са изтъргували сделката. И едните, и другите. Обаче, това далеч не е краят. Докато Хамас не изчезне и палестинците не се съгласят да си направят държава, това ще се върти до безкрай.

9

Анонимен

преди 7 месеца

Нищо коренно няма в населението на Палестина, и те са окупатори и нашественици. Всичките са араби гастербайтери от съседните страни, отишли да работят за британците. Не че днешните израелци са коренно население, имало е смехотворно малки групи коренно население като самаряни, копти, маронити и друзе. За половината не сте и чували, щото всичко научавате от преписани статии и окрадени новини.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Просто израелците си прибират хората, макар и на групи. Нещо, което нашата въшлива страна никога не успя и няма да може да направи. То не бяха медиците в Либия, не са и моряците в Йемен. Хамас, макар и брутални терористи, също явно са издействали освобождаване на заложници/затворници. А ние го играем големи европейци, за смях сме.

7

Анонимен

преди 7 месеца

хаха,евреите усетиха края сопата и дадоха назад

6

Ужас

преди 7 месеца

Сега се оказва че в затворите на Израел има деца!!!Къде сте бе защитници?!

5

българина

преди 7 месеца

сега украинците си мислят, ако не бяхме гласували за евреина да ни вкарва в нато и ес, щяхме да сме с 15 млн повече и никакви убити. Дали евреите си казват, ако не бяхме трепали коренното население 75 г и бяхме пуснали хилядите затворници, нямаше да сме в безконечна война с вероятен завършек, Палестина на картата без израел!

4

Социален Инженеринг

преди 7 месеца

Промили са мозъка на хората в цял Бобов дол, жителите се държат превъзбудено със свръх самочувствие, а в същото нямат нова сграда от 50 години или инвестиция, най бедните в ЕС с най високо самочувствие и най агресивни включително Ромите! Тези хорица не се ли усещат, че ги манипулират полицаи с техника (СРС), въщото време масово умират млади хора !? Бобов дол вие сте зомбита на МВР!

3

Много

преди 7 месеца

Честен изглежда на тая снимка! Браво на фотографа!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Ръцете на ционистите от Израел са изцапани с кръвта на 5-6 хиляди невинни дечица! Това безумно жестоко умишлено престъпление трябва да бъде наказано от международната общност с най-жестоки мерки

1

Червонец

преди 7 месеца

Колкото повече наближава срещата на министрите на енергетиката на държавите от ОПЕК+ във Виена, толкова по-силен натиск колективният запад оказва над Израел. Страх от петролен глад тресе колективния запад. Очаквам да се опитат да направят сделка: ако ОПЕК+ се откаже от намерението си да спре доставките на петрол за страните, подкрепящи израелската агресия, колективният запад ще заповяда на Натаняу да спре агресията и убийството на деца.