50

Анонимен

преди 5 месеца

инса оил със собственик Георги Яков Самуилов , добър приятел на Лорер Какво ни пробутват? Пепейците го вкараха в шарлатаниите с горивата иначе е най обикновен брокер на недвижими имоти

49

Анонимен

преди 5 месеца

Да покажат договора,какво умуват толкова вече 25 години.За това време Лукойл-Нефтохим вложили 3,5 млрд.лв. или по 140 млн.лв. на година,което не е много за такъв завод,но зависи какви са условията годишно колко да влагат за подръжката и развитието на завода и дейността по договор,а на практика с/у тях какви по качество са материалите за материалната база на завода недвижима,движима с дейностите за развитие на отрасъла.Това повече е концесия,понеже минаха 2 приватизации по Указ 56 и бонова касова

48

Анонимен

преди 5 месеца

Някой бил спретнал покупката,а после ние всички ще плащаме по-високите цени.Тези управляващи акъл имат ли?Нали и те ще плащат тези цени...самите те ще изреват някой ден.Едва ли ще ходят на Марс,за да не им пука чак толкова.Ако на тях не им пука все имат роднинк,които не взимат депутатски заплати и на тях със сигурност им пука.

47

Ром"с

преди 5 месеца

Един умен човек ,но за съжаление е с български чип..иначе е прав за ситацията с Лукойл.

46

Елементарно Уотсън

преди 5 месеца

Този щом не е в затвора а дава и акъл ние сме държава от третия свят.

45

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен... СИЧКИ знаят , ама ти не знаеш , щом ми дрънкаш за путинисти , за руски и за не руски петрол и други такива !

44

Анонимен

преди 5 месеца

Поредното подплатено продуктово позициониране от съветските проксита в защита на заробващите от десетилетия съветскоруски интереси...Виш ти поредният монополист който с десетилетия "работи на загуба "...(ам документални гимнастики тип пунта мара формално само за пред нашите НАП и Митници- реално след отчисления на карти и пури при Чекмеджан ) ЛУКОЙЛ РАБОТЕЛИ НА ЗАГУБА -глей как се е отразило през офшорки към Русия към Златев ..любовници с къщи магазини апартаменти по Барселона/Истанбул-сиромаси

43

Анонимен

преди 5 месеца

Беше директор в Луйойл

42

Анонимен

преди 5 месеца

Ов4ар Руменов голям играч го рздава. Лал картите дето не са в него

41

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен Това се значе от сички а ти откри америка. Румъния има високи данъци и субсидира бензина за да е евтин. Но в България не искат да дигнат данъците на богатите и ЕС.

40

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонимеН 41 ... Румъния добива петрол от собствени кладенци ,бе умен ! Прочети малко история за да научиш и други неща , например : че в Румъния е построена първата рафинерия в света , че България е купувала газ за осветление от там ! Въобще къде ходиш там да се мериш с Румъния ? Гледай си кочинката на село , и се радвай ако ти пуснат нещо в копанката !

39

АнонимеН

преди 5 месеца

РУМЪНИЯ НЕКУПУВА ОТ БЪЛГАРИЯ ИЛИ ОТ ДРУГАДЕ РУСКИ ПЕТРОЛ ИЛИ БЕНЗИН ЗАЩОТО Е ЗАБРАНЕНО СЪС ЗАКОН В РУМЪНИЯ СЧИТАНО ОТ 1 ЯНУАРИ 2023-ТА ГОДИНА! И РУМЪНИЯ НИЩО НЕ СУБСИДИРА В ЦЕНАТА НА БЕНЗИНА А ТОЧНО ОБРАТНОТО ТЯ СЕ КРЕДИТИРА ОТ ПРОДАЖБИТЕ НА БЕНЗИН НА 2.60 ЛЕВА! ПУТИНИСТИТЕ ПАК ВИ ЛЪЖАТ ЩОТО СЕ ВИЖДА, ЧЕ ИДВА УМИРАЧКАТА ЗА ТЕХ/

38

Бебо

преди 5 месеца

Абе какви хора сте...Р. Овч. беше с години представител на държавата в Лукоил. Една стотинка не са платили на България. Защо не го разследват колко пари е прибрал той. Вие как мислите...даже и тия на които плащат за да го величаят....кажете какво мислите. Това мръсно човече колко пари е вело от Лукоил. Да ама той знае и кои други са прибирали парички и то толкова че да стигнат за пенсий за години напред. Айде малко се спрете и се замислете. Пускаш се АНОНИМЕН, ми напиши и какво мислиш.

37

Германец

преди 5 месеца

Я па тоя четирихилядник откъде изпълзя. Бързо някой да го размаже, таракана му с таракан, кумунделски.

36

Анонимен

преди 5 месеца

До ,spas В Германия има контрол на цената. Тука беше махнат през 1999 г. по искане на световните банки и се либерализира и приватизира,

35

Анонимен

преди 5 месеца

До АнонимеН Румъния купува руски от България че е по-евтин и го меша с румънски,

34

АнонимеН

преди 5 месеца

КАК РУМЪНИЯ МОЖЕ ДА ПРОДАВА БЕНЗИН С 8% ПО ЕВТИН ОТ БЪЛГАРИЯ И ДА Е ИЗЦЯЛО НА НЕРУСКИ ПЕТРОЛ! ЩОМ РУМЪНИЯ МОЖЕ И НИЕ МОЖЕМ! НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЛЪЖЛИВИТЕ ПУТИНИСТИ ТЕ СА ТУК ЗА ДА ВИ ЛЪЖАТ И ПЛАШАТ!!! РУСКИЯ ПЕТРОЛ ДА СЕ СПРЕ ОЩЕ ОТ АПРИЛ 2024-ТА , БЕЗОБРАЗИЕ Е ДА СЕ ЧАКА ЧАК ДО ОКТОМВРИ 2024-ТА ЗА ДА СЕ СПРЕ!

33

,spas

преди 5 месеца

И Германия и България купуват от Русия . При немците дизел1.70 при нашите 3'20 . Някъде по веригата се краде това е с помощта на политици и мафията!

32

Емил Боев

преди 5 месеца

Р. Овч. мечтае за 1952? И се е дегизирал като агент провокатор?

31

Обективен

преди 5 месеца

Хора,отворете си очите , навсякъде го пише - Дебeлогъзoтoo Прасе е в управата на Инса Ойл - и иска да купи Лукойл . Защо си мислите е толкова активен в антируското грухтене ?