13

Е,и?

преди 5 месеца

До Анонимен Преди 3 месеца-на световното първенство-България -Китай-3-1! Без Нургюл в отбора...Тъй че, нека чакат,нека треперят!

12

Позитив Петров

преди 5 месеца

Вече е време да бъдат обявени национални "Дни на гордост" в противовес на вече утвърдените "Дни на траур"... По този днешен повод би трябвало да се обявят поне три "Дни на гордост" в България!

11

баща ти

преди 5 месеца

До Анонимен 3.... Тя е световна шампионка бе ейй ( да не казвам какъв защото ще ме изтрият) , и то двойна световна , ( на два вида шах ) ! Нима трябва световен шампион да ходи , да рови по кофите за *** , само и само такива да сте доволни ? Независимо какво финансиране е имала , тя се е отчела с най - големия успех , световна шампионка ! Колко са жените шампионки , в края на краищата за всяко нещо трябват средства ! От пръдня боя не става !

10

БРАВО!

преди 5 месеца

БРАВО, Български лъвици! Цяла България ви стиска палци и се радва за вас! Да направиш цял народ щастлив е нещо неземно! Благодарим ви! Бъдете живи и здрави, все така сплотени и истински Българки! Надсмейте се над троловете, които опитват да манипулират вас и хората. Те с това ще си останат. И са ШЕПА хора! Просто са такива. Обърнете внимание на радостта и подкрепата, която имате от ВСИЧКИ! Не съжалявайте за трудностите - точно те изграждат и правят от таланта шампион! Още много успехи и радост!

9

Анонимен

преди 5 месеца

Само златни сливи на тая територия мъжете не стават за нищо

8

Анонимен

преди 5 месеца

Черепа краднеше с Лойко от бюжета и им даваше но го вкараха в затвора.

7

ХИЧО

преди 5 месеца

България имаше нужда от този невероятен успех след всичките провали и спортни унижения,които преживяхме.Най -вече с футбола,управляван от шайка некадърници.Държавата трябва да се намеси и да оправи кашата с шахматните федерации.Много се надявам някоя от тези златни момичета да стане световна шампионка.

6

Анонимен

преди 5 месеца

браво на момичетата, дано имат късмет в живота, а държавата трябва да подкрепя талантите, не да ги гони!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Поредното доказателство, че където няма държава (разбирай *** фи я) нещата процъфтяват. Браво на момичетата!

4

Анонимен

преди 5 месеца

На олимпиадата ги чакат силните Китай, Русия, Казахстан и Индия.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Анка е със златни ланци и гердадни. За какво финансиране е въпроса след като бг мизерства.

2

Анонимен

преди 5 месеца

По-добре на такива грации да симпатизират и подражават младите, отколкото прехвалените гимнастички

1

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на момичетата за шампионската титла! Антоанетке, никой не ти оспорва успехите, но ти специално винаги си имала хубаво финансиране от федерацията - дали от частни спонсори, дали с държавни пари, има ли значение? Точно ти да говориш че си нямала финансиране е направо смешноЛицемерно е да се говорят такива неща, какво да кажат таланти, които не получиха и една стотинка и много от тях спряха с шаха???