33

Марин

преди 5 месеца

То и народа едно време искаше главата на шефа на МВР който беше от БСП,ама никой не се помръдна от мястото си.Докато само след две седмици не излезе статия в Германия за споменатия министър на МВР в правителството ба БСП(знаете кой),написана от Юрген Рот,който така го разката тоя министир,че от тогава мърка като коте в рибарски живарник.Та тогава Юрген Рот им свали не маските на БСП,а направо кюлотите,та им лъснаха задните бузи.То крали-крали та чак са онасрали.

32

Ром"с

преди 5 месеца

Нинова самО с популизъм се занимава като и Костадинов и Бойко,те се надпреварват в популизъм ..за да угодя на избирателите си ,а това не води до добро.

31

Анонимен

преди 5 месеца

МВР разследва МВР , цирк :D Оставка на кинаджиите , шефовете и да се разкрият самоличностите на говведдата в униформи , уволнени и съд

30

Анонимен

преди 5 месеца

Закривай милицията!Над 60 000 хрантутника на държавна хранилка

29

1

преди 5 месеца

Боросов и Пеевски заложиха капан за пп. Тези две мафиоти се опитват да навредят на правителството. Борисов даде заповед за атака на полицаите

28

Анонимен

преди 5 месеца

Е, ясно е кой е бил на протеста.:))

27

Анонимен

преди 5 месеца

Целта на този нарастващ натиск дири иран от съветските служби е да се създаде неустойчивост в държавното управление и оттам слабост и постигане на зависимости с икономическите монополни лостове поради това, че догодина България трябва да подпише договора за членство в НАТО.

26

Ямболски цървуль

преди 5 месеца

От БСП( Бягай,Скрий Парите) ,не се ли умориха от тези циркове? Че те са партията с най- много богати парламентаристи! Да им плюя на тях и всички останали ***,които са в парламента!

25

тая какви

преди 5 месеца

далаверки завъртя покрай Украйна, сега ми се прави на много загрижена за народа, лицемерна ***.

24

Анонимен

преди 5 месеца

""""БСП иска главата на МВР шефа"""" ----- Варена или на Фурна??? А, гарнитурата към Главата???

23

Дядо Соци

преди 5 месеца

Ако бяхте разумни, щяхте да се наречете Българска Социална Партия. Думата Социалистическа ще ви ликвидира.Вие сте безсмислена партия от миналото.

22

шмatka

преди 5 месеца

хитра лисана!?!?!?

21

Анонимен

преди 5 месеца

Вярно е. Протестиращите не са за бой. Вие сте за бой. Но за съжаление, в света знаем, справедливост няма.

20

Сети се Мара,

преди 5 месеца

да се побара. Барабар Петка с мъжете, щото ПР-те й вече имат по-важна работа от нея... Не е казвано преди, но да се каже пак: "Няма държава в ЕС, която да остави да бъде рушено от вандали общинско или държавно имущество". И няма полиция или военни в света, които да оставят да бъдат бити от цивилни. Това значи, че не са за тази работа.

19

Позитано 20

преди 5 месеца

Ние не искаме главата на Нинова , а просто да си подаде оставката за пети път.

18

Анонимен

преди 5 месеца

Курник, апа ние не я искаме. Така, че бегай у лево (и буквално и преносно)

17

Анонимен

преди 5 месеца

Вижте крадлата обрала техноинпекс с активи за милиарди купени за няколко хиляди когато всички получавахме по 3/5 долара заплата- ТЯ ЗОВЕ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА МИН НА МВР- ЩО...ДА ИМАМЕ ПАК СЛУЖЕБНИ И ДА НЕ МОЖЕМ ДА ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА- ЗА ТОВА ЛИ СИ ДОЙРЕ ЧЕРЕПА И КОСТИ....ГНУСНИ СТЕ.

16

Анонимен

преди 5 месеца

Червената хунта обрала народа си пак скокна- спри са че те мразим безпаметно!

15

КАКВА ОСТАВКА

преди 5 месеца

КАЛИНЧО НЕ Е ВИНОВЕН ТОЙ Е БИЛ НА КИНО СЪС ЖЕНА СИ ОК,

14

Майора

преди 5 месеца

От една партия Нинова , наследник на забранената със закон БКП , виновна за убийството и изпратени в лагери хора , акъл не желая! Защо да се иска оставка на човек , изпълнил дълга си и как щяхте да реагирате ако бяхте в първите редове срещу хора рушащи , палещи и хвърлящи камъни? Или искате полицията да стои мирно и безучастно срещу тези неща? Няма да стане вашето , вие сокарахте страната до пореден фалит и отворихте дупка в бюджета на НОИ от 10млд лв!