61

Реалист

преди 5 месеца

Това ококореното лъже и окото му не трепва...

60

Анонимен

преди 5 месеца

Ами естенствено, че ще има тенденция за намаляване на безработицата. Всяка година хората в трудоспособна възраст намаляват с 40 хил. Тази година май ще бъдат 50 хил. То скоро няма да има държава и народ, тоз се зарадвал за безработицата.

59

Анонимен

преди 5 месеца

Какви наркотици взема тоз бе?

58

Анонимен

преди 5 месеца

84млрд.заложени разходи+2млрд. за администрацията (демек електората)+10млрд. дупка в НОИ., която ще се увеличава. Всичко друго което ви говори този мошеник е в сферата на ала-балата.

57

Анонимен

преди 5 месеца

а пари откъде? Ще се печатат или заем? Защото производвто няма..

56

Анонимен

преди 5 месеца

Вдигането на МРЗ не само в държавния сектор, но и в частния, трябва да дойде отповишаванена производствените мощности или от качество, уникалност на продукт, който се предлага.Трябват ни инвестиции. Но кой ще дойде в момента на място, където не знаеш дали сме в Шенген, или не, не знаеш какви са лихвените нива за 6 месеца напред, не знаеш каква ще е цената на труда, не знаеш какви са пътищата, нямаш представа какво ще е данъчното облагане за три години напред? Няма стратегия на държавата, няма ясен план.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Грозният кокорчо от 1 януари ще вдигне безработицата. Разходът на бизнеса ще се вдигне с 15-20% на един работник и ще бъде "убит" малкият бизнес, който е двигател на икономиката. Ще има съкращения и увеличаване на безработицата и от тук няма да има приходи в хазната от данъци и осигуровки на безработните. На кокорчо пак няма да му излезнат сметките.

54

Анонимен

преди 5 месеца

Учителските заплати щели да бъдат 125% от средната за България... Коя средна, от преди 10 години ли, от преди 2 години ли? Същата лъжа като лъжата, че минималната щяла да бъде 50% от средната.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Изводът е един - всички са сърдити на ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ. Интересното е, че трите партии имат точно 64.8% получени гласове от гласувалите на 02.04.2023 г. Къде спахте като гласувахте, симпатяги?

52

ВЪПРОС

преди 5 месеца

Дерогацията на Лукойл приключва , кога ще приключи Дерогацията на Хотелите и Кръчмите - там перат пари с 9% ДДС . Другия тече са инвалидните пенсии - там ромите плащат със Злато на Лекарите - няма логика инвалидните пенсии да са колкото за осигурителен стаж и възраст (нормални пенсии) . В България има 2 милиона Пенсионера и поне 800 хиляди са Фалшиви - там ако има смелост някой да разпореди Проверка , НОИ няма да се дотира от Бюджета .Но се искат Топки , Прокурори и Съдии .

51

Анонимен

преди 5 месеца

До ЧичоОТ КОЯ ЧАСТ НА НАРОДА СЕ ОБАЖДАШ- ОТ СГЛОБКАТА НА БАДЖАНАЦИТЕ ЛИ- УВЯХНАХТЕ- СМЕШНИ ЗАДЯВКИ С ПОЛИЦИЯТА В ОПИТ ЕДНИ ВАНДАЛИ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТ КАТО СВЕТЛИ БОРЦИ И ПОЛИТИЧЕСКИ ГЕРОИ- ПОВОД ДА ИСКАТЕ ОСТАВКАТА НА КАЛИН СТОЯНОВ- Е ДА ДЕ АМА НЕ- БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЕВРОЗОНАТА А ВИЕ АКО ЩЕТЕ В ЕВРАЗИЯ И БРИКС!

50

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен:Не ти трябват 10 палки пара, но в Гърция е по-евтино. Гарантирано от мутри и пеперудки

49

Чичо

преди 5 месеца

Цъ - ти очакваш. Народа очаква догодина ти и останалите да сте си заминали от управлението. И повече да не се връщате (добре би било и да ви опандизят, но за съжаление всички знаем, че такива неща у нас не се случват).

48

Анонимен

преди 5 месеца

От тези 11% той ще прибере повече от половината през данъци, осигуровки както и ДДС плюс новите данък сгради и каквото се е сетил, та хепи е ама предлагам да му плащаме и стотинка на този.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Льольо, като вдигаш заплатите сещаш ли се че вдигаш и цените, при това с още по-висока скорост!

46

Рендету

преди 5 месеца

А, що пропуснъ да споменеш какъв шъ е ръстъ на Инфлациятъ, бе, АсАнчо?

45

Слава Урине

преди 5 месеца

10 г. от позорния за укронацягите Евро Майдан, след който за това време населението им намаля с 60%. Това не ви ли напомня за събитията тук преди 34 г., след които населението ни намаля с 40-50%. Вие дето викахте "сдс" сте виновни за всичко, вие сте поZoр за народа еврогеiци!!!

44

Сатир

преди 5 месеца

Кокорчо обещава??? Гледайте къде е слънцето!!!!

43

Анонимен

преди 5 месеца

Тегли кредити, Кокорчо и раздавай на мат'ряла!

42

Анонимен

преди 5 месеца

И ние така, Кокорчо. Ама шефа вика: нема!