8

русалко

преди 6 месеца

Доказани измамници съдят доказани корумпета. Горд съм че съм българин. А иначе - мисля че Брадата наглее прекомерно, и ще го бият.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Гешев и Борисов години наред изтезаваха невинни хора в Перник и Бобовдол. Един ден ще си платят.

6

Водете дела

преди 6 месеца

Заведете масово дела срещу лицето Иван Стоименов Гешев, този поръчва убийства и изтезания на Ромски барони и мутри срещу Български граждани! Заведете дела срещу *** кой колкото сили има!

5

анонимен

преди 6 месеца

Поредната ПРЪДНЯ срещу Гешев! Баневи, както и Арабаджиеви, както и Миню Стайков, и още цял списък с "честни бизнесмени", окрали държавата и народа, за пореден път реват и търсят съчувствие!

4

ВТОРО КАЧЕСТВО

преди 6 месеца

В Саудитска Арабия тези жени ходят черен чаршаф и кърпа на главата, нямат право да излизат сами, нямат личен живот ...., та какво правосъдие ще раздават като са зависими от силните на деня - мутри, Гешев, Борисов, Румен Николов Пашата и дори от Ромски барони! Мили дами моля слезте на Земята!

3

ВТОРО КАЧЕСТВО

преди 6 месеца

Тези в Саудитска Арабия тези жени ходят черен чаршафа и кърпа на главата, нямат право да излизат сами...., та какво правосъдие ще раздават като са зависими от силните - мутри, Гешев, Борисов, Румен Николов Пашата и дори от Ромски барони! Мили дами моля слезте на Земята!

2

Анонимен

преди 6 месеца

важна е конкретиката, но ако няма изявление "Баневи са виновни" или "Баневи са престъпници" няма какво толкова да се решава по делото, освен ако Тиквоний не реши друго, за да накаже бившата си бухалка.ако в писмото се казва "води се производство с повдигнати обвинения срещу Баневи" е безспорен факт и няма нарушение на презумпцията за невиновност.много ми се иска да прочета тия писма.едва ли точно Гешев и компания са ги писали, може и да са оакали работата, като им знам капацитета...

1

Майора

преди 6 месеца

В България всички олигарси са света вида ненапита и на са виновни за нищо! Ако беше обикновен човек , досега да е зад решетките!