65

Анонимен

преди 6 месеца

МВР разследва МВР , цирк :D Оставка на кинаджиите , шефовете и да се разкрият самоличностите на говведдата в униформи , уволнени и съд

64

Анонимен

преди 6 месеца

Благодарност че няма човешки жертви, като са чупели глави с палки на гражданите битите са оцеляли. Нека се сподели каква е отговорността която ще понесе превишил правата си негов служител?

63

Анонимен

преди 6 месеца

калинката гербава ако иска да направи нещо добро, да забрани да се блъскат хората по главите с палки, завинаги, удрянето по главата да се счита за опит за убийство!

62

факт

преди 6 месеца

така наречените протестиращи получиха това което си просеха - палки ! и второ това не беше протест а организирана вандалска проява .

61

Анонимен

преди 6 месеца

Садисти.

60

Кире

преди 6 месеца

Айдеее и сега се почва едно увъртане и чакане да се замете под килима и да забравят хората. И така до следващия случай.

59

българин

преди 6 месеца

Какъв анализ?Вие г-не,бихте ли обяснили,как от началник на едно супер малко РУ,станахте началник отдел в ГДБОП,и мало след това директор на най-важната служба?Има ли някой,който да ви носи на крилата си?Ако имате мъжество и морал,моля веднага напуснете!

58

ПП ДБ

преди 6 месеца

71 Ще ви пратиме в Белене мутри!

57

Случаен Минувач

преди 6 месеца

Мутрите в униформи от МВР ме биха само защото минавах по улицата прибирайки се от работа дори незнаех че има протест биха и разни деца по улицата капаха ги да лягат на земята!Съд и затвор за тези Съсисти и Психопати!!!

56

Без да съм фен

преди 6 месеца

На хулиганските изцепки мога съвсем отговорно да заявя, че това не са никакви полицаи, а сбирщина настървени биячи, които чакат само сгода да задоволяват нагона си и да чешат егото си на големи бабити предимно на гърба на беззащитни случайни минувачи, посетители на питейни заведения(които в болшинството си нямат и хал хабер от протести), па дори и невръстни момичета! В полицията и жандармерията трябва радикална чистка и ОБУЧЕНИЕ как да се реагира в напечени ситуации без да се засягат мирни хора!

55

ПОДКРЕПЯМ ПРЕМИЕРА

преди 6 месеца

Оставка та некадърния Гербаджия министър на МВР!Съд за полицаите които биха българския народ!!!

54

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Боди камерите къде са? Оставка, камери и да видим.

53

Подкрепа за Премиера

преди 6 месеца

Подкрепа за Кирил Петков!

52

акъдемик Кирчо

преди 6 месеца

През 2021 г. Бойко Рашков изчегърта кадрите на ГЕРБ в МВР и... назначи Калин Стоянов за шеф на ГДБОП! През 2023 г. акЪдемик Кирчо обяви министър Калин Стоянов за гербаджия! Излиза, че Б. Рашков е таен гербаджия в ПеПето!

51

поредният неграмотни

преди 6 месеца

"Аз съм на 100% с премиера..."

50

sss

преди 6 месеца

Докато не ги уволнят всички и не почнат от начало нищо няма да направят.

49

У Ивицата Газа

преди 6 месеца

Ко м у. Н е!Та!

48

Soli Invictus

преди 6 месеца

Поколонете се на Непобедимото Слънце Кокорчо! Това е гейски държавен фашизъм! Ако не се подчинявате, ще ви затворим в централната баня!

47

Това е МВР

преди 6 месеца

Ромска полиция сте в цяла България и това го знаете много добре.

46

Конрад Аденауер

преди 6 месеца

48 Добрата новина е че всяка година такива като теб дърти чИнгета Фат Маци *** и рус0роби от електурата на БСП се преселвате у Малашевци .Все повече!От това нява по добро за Бъргария .