36

Анонимен

преди 6 месеца

Значи тези ще защитават тероризма. Ако утре тези от Хамас влязат въоръжени до зъби в домовете им и започнат да ги убиват, те няма да имат нищо против, ще им се вижда съвсем нормално и ще ги оставят да карат наред. Нещо света съвсем оглупя.

35

Анонимен

преди 6 месеца

До 27...Очаквали да Москва да ги спаси.Обаче им праща Еди гол к.., и 330 пияни картофа.

34

Анонимен

преди 6 месеца

А Коста Копейкин пътува ли и той за Израел.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Хиляда плавателни съда ще се съберат в Турция и ще се отправят към Ивицата Газа утре в проява на протест срещу Израел, съобщава турският новинарски сайт "Хабер 7".Те ще превозват 4500 души от 40 държави, "включително евреи антиционисти", пише изданието.Руснаците пристигат с 313 корабчета, а испанците със 104. От Турция ще участват 12 собственици на плавателни съдове", каза Окчу и изрази надежда този брой да се увеличи.

32

Димо

преди 6 месеца

Бил съм и в Израел и в Палестина. Няма ГКПП в посока Палестина, само големи червени табели ЗАБРАНЕНО ЗА ЕВРЕИ. Опасно за живота! Ще бъдат разстреляни. Така, че палестинците са тези изпълнени с още повече омраза. Палестина дори нямат собствена валута, ползват шекели и целият им поминък е благодарение на Израел.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Турците тръгват,а нашите ръкопляскат ,на натеняху.

30

ANO.

преди 6 месеца

kogato stigne do izrael s 2 iztrebitelia togava shte se namesi (uj da pomaga) na svoite bratia, no idva i neshto drugo sled tova !

29

Талибан ерджолан

преди 6 месеца

Естествено точно турските няма да стигнат до никъде защото ще дават на задна както винаги!

28

456

преди 6 месеца

Нагла и провокативна акция!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Тези да внимават, защото като нищо може Хамас да ги потопят, за да обвинят Израел.

26

Анонимен

преди 6 месеца

До Димо - Именно това, което направиха Израел. Гласност на проблема. Това са очаквали и понеже евреите бяха заслепени от омраза, реално направиха точно това, което се очакваше. Естествено Израел от своя страна използва ситуацията, за да бом_би Газа, но според мен не са очаквали, че светът ще реагира толкова остро на действията им. Даже си мисля, че евреите са знаели какво ще направят Ха_мас на 07.10 и нарочно са ги оставили да действат,но не са предвидили реакцията на останалия свят след това.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Така да потопиш народа си, в такава жестока мизерия да го оставиш и даже войната да му се стори спасение- ще има какво да яде, ще пътува, ще бъде облечен, обут- разгледай ютуб, МАПС- НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ МНОГО РАЙОНИ ЖИВЕЯТ В ДОМОВЕ ПОСТРОЕНИ И НЕ ПИПНАТИ ОТ 1925Г- СЛЕД ТОВА НЯМА ПАРИ ЗА РЕМОНТ- РАЗГЛЕДАЙТЕ КОМУНАЛКИТЕ В МОСКВА, В ПЕТЕРБУРГ....ЗАЩО ТОЯ НАРОД НЕ БЕШЕ ВПРЕГНАТ ДА СИ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА, ДА СТРОЯТ, А НЕ ДА УБИВАТ И РУШАТ.

24

до ОБЯВА В

преди 6 месеца

Пак ще има капачки по маслина и приятели

23

Димо

преди 6 месеца

Аз така и не можах да разбера, какво са очаквало ХАМАС, че ще се случи, след като изстрелят 6000 ракети по Израел, влязат въоръжени, избият над 1000 човека и отвлекат към 300?Какво са очаквали?

22

IQ 3.14

преди 6 месеца

До дасега кажи как в тексас полицията бие негарете и си легай

21

да

преди 6 месеца

хиляди пъти прав е бил хитлер, че е избивал евреите - човечеството ще го разбере!

20

Боби

преди 6 месеца

Някои от участниците във флотилията, която ще включва и луксозни съдове, ще вземат със себе си също своите съпруги и деца - ше стане бacu якото рейв парти... :)

19

IQ 3.14

преди 6 месеца

До Анонимен21 що, ти па се е дно си :)

18

Анонимен

преди 6 месеца

да живее Палестина

17

Анонимен

преди 6 месеца

До Бай Х....Бай ***- ТИ НЕ СИ ЛИ БЪЛГАРИН!