19

Кои са тези българи

преди 6 месеца

желаещи още Швнген? Освен слабо образован мал о умник ще трябва и лоботомизация за да искаш Шенген! Знаейки резултатите от изборите със сигурност ще се намерят желаещи.

18

gg

преди 6 месеца

Че то има ли още Шенген? Щото половината от държавите въведоха граничен контрол...

17

Анонимен

преди 6 месеца

Че да не мислите че Австрийците не гледат телевизия )

16

rambaldievskievich

преди 6 месеца

Вън австрия (с малка буква а) от Шенген! И нидерландия - също (и тя с малка буква н).

15

хахахаха

преди 6 месеца

Шеген не трябва на България ,проблема е следния законно Анексиране на БГ.да могат да си сло жат НАТО ракетите срешу Велика Русия нишо друго.Това е интереса на Европа територия бг,не ги интересува.

14

СС

преди 6 месеца

Много важно. На мен Шенген не ми трябва.

13

1212

преди 6 месеца

И след изборите няма да е приета и по добре.

12

Анонимен

преди 6 месеца

Cлaвa Aлa-бaлe!

11

Хахаха

преди 6 месеца

Няма да бъде приета никога!!! Хахаха

10

абе

преди 6 месеца

Няма смисъл. Ние докато влезем в Шенген, вече няма да има ЕС. Пък и за какво ли ни е... Виж, в Зоната ще гледат да ни набутат на всяка цена, че да затрият лева и БНБ, и да ни направят съдлъжници с държави като Гърция.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Бг ги пази от мигранти и ги събира на нейна територия, а те искат Запада с тяхното добре дошли. Е Бг май ще е буфер, дано само за мигранти.

8

Анонимен

преди 6 месеца

а после - още по-малко!

7

Боби

преди 6 месеца

Прав е. Другото е, че мн лесно могат да ни ползват за буфер именно чрез Дунав. И без това, освен с Гърция на юг, нямаме сухоземна граница с нормални - то само pezeта, проксита и припоци. Румъния ни дръпна със светлинна година, уви!!!

6

Анонимен

преди 6 месеца

ЕС уж искат Бг, ама не я пускат в Шенген, а Бг изпълнява всичко, спуснато от ЕС, даже и онова, което никоя др държава не е приела и въвела. Така е с е-рецепти, които никой не се стреми да бърза да въвежда, а Швейцария е с хартиени и никога няма да въведе е-рецепти, няма да затруднява населението си разбира се. Е обикновено, който много се натяга е така, др си живеят спокойно и без стрес.

5

Ceci_

преди 6 месеца

До 2Е и? Ще се на$ере поредна балканска държава, ще станем обединена банда непрокопсантци с никаква икономика, нулеви амбиции, подобни възможности и измиращо население.... не вярвам на някой да му направи впечатление...ПС ако сръбската вдаст си направи такова ритуално сепуко, за Москва също ще е ок, откак изгубиха черна гора, те са куфар без дръжка нямат допир с външния свят и са изцяло зависими, като съюзник са по-скоро минус отколкото плюс.Ако влязат в ЕС обаче, ще са ни пряка конкуренция

4

Анонимен

преди 6 месеца

Укропитек ти така и не разбра че става въпрос за косово и че натовците ще бият шиптърите понеже пак са се "умерено" джихадирали. А в шенгенската зона на кукуво лято. Андрей Ковачев е в списъка на лоялните на отворено общество в анализа поръчан от самото отворено общество. А това че се чака да подменим властта че тогава съвсем ясно показва соросташките номера.

3

Ceci_

преди 6 месеца

БооооцЗнаят ли австрийците за евроатлантическата солидарност, смисълът на нашата "държавица". Да видим как мощно ще пречупим тренда.ПС в Шенген не ни пускат, там явно ще сме поредно качество европейци (второ-трето)А в евро зоната направо ни дърпат.. май на тази трапеза ние ще сме закуската

2

Анонимен

преди 6 месеца

Копейки, оставете Шенген, че той ви е последна грижа - вчера е имало контакти на Столтенберг с Вучич за провеждане на съвместни военни учения на НАТО в Сърбия със сръбската армия! Нали знаете какво означава това - че с руското влияние в Сърбия ще бъде напълно приключено!

1

Анонимен

преди 6 месеца

ХАХАХАХААХХА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПРИЕТА !!!!!!!! НАЛИ СИ ПЛАЩАМЕ ТАМ ЛЕПТАТА И НЯКОЙ *** ЯКО ПАЧКИ ЗА ТАЯ РАБОТА А ЗАДРЪСТЕНИЯ БГ НАРОД СИ ТРАЕ ЛИ ТРАЕ !!!