10

Пена

преди 5 месеца

Този Велев какъв работодател е като няма нито един служител? Назначени червени калинки от Кремъл, некадърници.

9

Джо

преди 5 месеца

минимална заплата има но минимална икономика няма

8

Анонимен

преди 5 месеца

До 6.Иван Димов/после да го накараш да тегли заем на по-високи цени за мен е престъпление.67 милиарда дълг 2026 е страшно. От къде е тая информация че дългът ще е 67 млрд и че държавните предприятия теглят заеми .Я дай линк да прочета.Това ку звучи като опорки на Възраждане .

7

Анонимен

преди 5 месеца

780лв мин заплата по 20% увеличение- е 936лв- мин заплата от 1 януари 2024г.

6

Иван Димов

преди 5 месеца

Мен ме втрещи изказването на Асен Василев,че заплатите са вдигнати с 15%. Непознавам колега или приятел да е получил такова увеличение. Иначе да вземеш на 100% печалба на държавно дружетво за да запълниш дупки по бюджета и после да го накараш да тегли заем на по-високи цени за мен е престъпление.67 милиарда дълг 2026 е страшно. Тези хора знаят само как да крадат, не да инвестират.

5

Кокорчо :

преди 5 месеца

Важното е,че е одобрен и съгласуван с посолството!!!

4

Анонимен

преди 5 месеца

Горанов вика ,трябвало първо да изработим парите ,не трябвало да заробеаме бъдещите поколения.За кви бъдещи поколения говориш е мен ?Като България е намаляла с 1 милион души за 12 години ,и бъдещите поколения са бъдещи на някоя друга държава не на България.Това да държиш дългът нисък в българската действителност е че държавата изчезва.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Незнам дали е раздут бюджета ,но не може да държиш хората с 300 евро заплата,над половин милион души в България са с минимална заплата.Намаляли сме с 1 милион за гербавите мандати (12 години).За кой ги правиш тия постни пици ,за кой ги пазиш тия дефицити и нисък дълг ,като тука останаха кучетата и пенсионерите.Ако намалеем с още един милион за следващите 12 години няма да има ни кой да плаща пенсии ,ни кой да плаща заплати на чиновниците.

2

Гaля oт nocoлcтвoтo

преди 5 месеца

Peaлиcтичeн нe e, нo e cъrлacyвaн!

1

99% от българите

преди 5 месеца

нямат понятие от данъци и финанси като общо! Важи и за т.н. ръководители, министри, пишман консултанти!