11

Анонимен

преди 9 месеца

Подменете мултимедиите в училищата . Имам голямо желание да използвам възможностите на дигиталната раница и други електронни платформи , но със старите мултимедии картината е мъглива и неясна и почти нищо не се вижда на екрана .

10

Анонимен

преди 9 месеца

А дигитална "баница" кога?

9

Анонимен

преди 9 месеца

Налагат го насила на в училищата,на учителите, те го налагат на учениците и родителите. Всички са недоволни, учителире го правят за заплата...

8

Ангелина

преди 9 месеца

В "дигиталната зомби среда " на клонингите от "матрицата" - има "всичко" за затъпяване ,дори и за тези ,които разполагат с повече от "две гънки" в мозъчната си *** !По- жалкото е ,че за много голяма част от съвременното населението на Земята - това е по рождение.

7

Иван Анисий :

преди 9 месеца

Платена публикация на поредното с*о*р*о*с*к*о НПО...

6

Спрете да пишете

преди 9 месеца

Глупости след като нямате бъкел понятие от дигиталност! Слагането на едно разписание в интернет не е дигитализация - кога ще го разберете или по скоро никога няма да го разберете? Фактите, че нямате ама абсолютно никакво понятие освен да пишете дигитализация е болезнено зашеметяващ! Хора, които никога не са живяли извън България няма да го разберат, за съжаление!

5

Джак Ричър

преди 9 месеца

Не разбраха ли, че 30 години "промени", са 30 години регрес, Оруелщина, турболиберализация - и в крайна сметка - дебилизация на образованието?!?

4

Анонимен

преди 9 месеца

Като ми се спусне такава сладка статистика, с която се отчита дейност и някоя държавна институция се самохвали, винаги съм недоверчив. Винаги очаквам да си раздадат още бонуси за "добре свършена работа", докато в реалността, всъщност, работата е за ремонт.

3

коректор

преди 9 месеца

До Свобода Търсената дума е "обезобразят".

2

Свобода

преди 9 месеца

Дайте шанс на ПП и ДБ, ако имат власт ще преобразят България за 10 години!

1

Анонимен

преди 9 месеца

И децата продължават да мъкнат 8-10 кг раници