13

Анонимен

преди 10 месеца

Докато такива чукове стават професори, децата ще бягат да учат в чужбина.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Йемен е в гражданска война от 10 години и половината територия се контролира от тия хути, шиити мюсюлмани и верни на Иран. Там реално правителството решава за половината държава, а в другата има паралелно правителство. И кой 'йемен' решавал нещо си, дрогарьо пруфесуре по нам каква си соц наука?

11

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

А Йемен искаха ли Хамас да не прави атентати в Израел?

10

Анонимен

преди 10 месеца

До 6 - Дано не ти овлекат децата тогава ... Че нялой като теб ще бомби яко.... Яво си Тръмпист.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Време е всеконкораб да има право, да носи оръжие. 4 души с калашниците и тоя хеликоптер щеше да стане на самолетченца.

8

IQ 3.14

преди 10 месеца

До пияница мистиктоя е тотален неадекват, от безсмъртния чеченски омон, до страшните йеменски командоси на чисто нов руски въртолет щурмова версия, във всяка една статия си личи идеологическата закалка на рабфака или там аонсу или институт за следдипломна квалификация

7

пияница мистик

преди 10 месеца

Мога да се хвана на бас 100:1, че червения Чyk е станал професор по партийна линия на БКП преди 1989 година. Няма толкова пристрастен политкоментатор като този (не броя платените тр0лейбуси, пyтин0питeци и прочее ***) :))))))

6

@

преди 10 месеца

Не трябва ад се плаща нищо, а да се нападне пристанището с бомбен килим, да не остане нищо там. После да си разчистват и да правят сметка дали ще си играят пак. С терористи не трябва да се преговаря, трябва да им хвърляш ***.

5

а-и

преди 10 месеца

Ами нищо чудно-Шиши да играе някаква задкулисна игра,в полза на комшията.А той-комшията тия дни сериозно се развихри!Навсякъде,където отиде,диктува собствените си правила на поведение!Апетитите му-огромни,имперски,за връщането на османското владичество-са големи!------Но-както казват-не е вредно-да мечтаеш!!!!!

4

Анонимен

преди 10 месеца

Шиши е зает с подготовката за превръщането на България в турски вилает,след като вероятно евреите са се отказали от нашите земи,за някои други,много вероятно,о-в Мадагаскар -тихо и спокойно място!

3

аноним

преди 10 месеца

Дали виновен тук е Иран,или Турция,от която са отплавали натоварени?Турският президент тия дни не спря да обикаля страните и да хули и оплюва,както и да се заканва на Израел!Развихри се сериозно,диктувайки собствените си правила на поведение!Та ,от тук можем да гадаем,кой ще има изгода и интерес,да подшушне на страна,сходна с нейното мислене-готова да напада?????

2

Анонимен

преди 10 месеца

А Шиши и ДПС за кой са ? За братята им мюсулмани или за евреите ?

1

Българин

преди 10 месеца

Кораба няма нищо израелско, освен пакет акции. Иран се набутаха. Въпросът е от кого ще отнесът първия шамар и къде.