16

Други традиции

преди 6 месеца

В Гърция неомъжените жени с име Мария днес празнуват имен ден.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Всеки човек е Храм на Бога, защото човешката душа е Божия Искра. Тухлените храмове не са ни нужни. Нужни са на търгашите, за да събират парсата!!!

14

Анонимен

преди 6 месеца

В началото бе Словото, и Словото беше у Бог Исус и Богинята Майка, и Словото бе Бог Исус и Богинята Майка. То в началото беше у Бог Исус и Богинята Майка. Всичко това Бог Исус и Богинята Майка чрез Словото направиха, и Боговете без Словото не са направили нищо ит това, което е станало. В Словото на Бог Исус и Богинята Майка бе животът и животът бе светлината на човеците.

13

Анонимен

преди 6 месеца

Исус Христос и съпругата му Диана са Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Рай/Арийци от Българския от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуални творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ>70 и следващите визши нива на IQ>130>140......

12

Анонимен

преди 6 месеца

Бог Иса и Богиня Майка Диана са Българските Богове Творци и Демурзи на световете и Автори и Постановчици на трансепохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" - Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по - късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара)!

11

Анонимен

преди 6 месеца

Нашият Отец Господ Бог Исус Творецът и Демург и Всемогъщ Господар и Властелин на световете възкръсна и даде обет да спаси всички Свой деца и потомци! Затова даде всички езици на всички народи по света за да Го хвалят с тях и възпяват и Му се прекланят и Го търсят 2000 години, докато го открият и познаят, и който Го познаят да ги спаси!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Питам Ви: "Защо Исус Христос се подложи сам на изпитанието на кръста?! Къде проведе експеримента и кой го Възкреси? Тайната на Великденското яйце!

9

Анонимен

преди 6 месеца

Съпругата на Исус Христос е Диана - преименувана на Мария Магдалена. От Исус Христос и Мария Магдалена са техните 3 деца Петър и Павел и сестра им Сисила. Именно от рода Дуло който е потомствен род на Исус Христос са всички Истински Царски Родове по Света.... потомци на Исус Христос. Исус Христос никога не е бил слаган на кръста.... Исус Христос е Българин и е роден в Ямбол - Първия Олимп - България. От рода на Сисила - са всички Сатанистки родове по света!

8

Анонимен

преди 6 месеца

Ще пия една ракия по случая.

7

Анонимен

преди 6 месеца

До 1 - Имахте си прайада през лятото.

6

Анонимен

преди 6 месеца

"Това, няма, абсолютно, нищо общос нас, Българите! Българите са Тенгри и не са евреи! " - Първо - Християнската религия е българската решигиянот близо 12 века. Второ - Пишеш българи, а не Българи!! Трето - Ккаво е Тенгри? Дай свещенната книга на Тенгри! Покаби ми доказателства, чемтова нялога е било сериозна религия, а не криворазбран прочит от нялиб древен камък.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Семейството са хората, които обичаме, за които си грижим всеки ден!

4

Гроби Таласъма

преди 6 месеца

С една дума, чества се един еврейски ритуал за достигане на зрелост на еврейките;))) Това, няма, абсолютно, нищо общос нас, Българите! Българите са Тенгри и не са евреи! Така че, пиииииишкам на деня на еврейската семейство! Ние, не сме евреи! Еврейският семеен модел, не е български семеен модел!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Най-накрая да прочета една добра новина! Честито Въведение Богородично! Пожелавам много здраве, щастие, Любов и мир в нас и извън нас!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Честит Празник!

1

Анонимен

преди 6 месеца

Чествайте,Но защо трябва да занимавате нормалните хора с глупостите си?