32

Анонимен

преди 6 месеца

Този ще бъде намерен и утрепан където и да се скрие !Каква хурка очаква и хутите и хусите ли каквито и да са постепенно примката ще се затяга и за тях !!!

31

Вичи

преди 6 месеца

За какво е това споразумение след 2-3 години пак да се гърмят ли? Израел да ги изнася и това е. Тази простотия там край няма с тези споразумения. Или да напишат в договора че ако някоя от страните нападне другата то територията и минава в ръцете на противника.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Моше от Израел държи дълга реч пред ООН: 'Преди 3000 години, Мойсей извел нашите хора от пустинята и те спрели да се изкъпят в река Йордан. Дошли палестинците и им откраднали дрехите'. Става представителя на палестинците бесен: 'Долни лъжи, ние въобще не сме били там по това време'. И Моше казва: 'Абе аз с това мислех да започна' :))

29

Анонимен

преди 6 месеца

Така е.От всички империи, владели земите на Израел и Палестина, днес е останала само Великобритания, и то не е империя.Не знам с кой акъл (ако го има въобще), палестинците ритат срещу решението на ООН за две държави и искат положението отпреди това. Освен това,ООН предложи всички да останат да живеят в новите държави, израелците дадоха гражданство на 2 млн. палестинци,а палестинците изгониха евреите и другите неарабски етноси.Ще откажат собствена държава, защото трябва да е свободна и за неараби

28

а-и

преди 6 месеца

Срещали се-били!Какъв срам ,че света насърчава тероризма,и обвинява Израел,че защитава страната,и гражданите си!!!!

27

аноним

преди 6 месеца

Щом лично шефката се среща с него!!!

26

Анонимен

преди 6 месеца

Работи, работи шефът на Хамас. Като терорист. Очевидно високоплатена работа. От парите на целия свят

25

Значи

преди 6 месеца

баламите се бият срущу ЦАХАЛ, а той като по-пр0зд живее в Катар...Където и да отиде, от специалните израелски групи за откриване и ликвидиране на врагове наречени ,,кидон" няма бягане!!!

24

Анонимен

преди 6 месеца

Връщане на положението отпреди 48 означава Палестина и Израел да са Великобритания. Направо си представям как добре ще бъдат приети розовите пияници от острова сред консервативните араби и евреи. И въпреки това, има достатъчно неграмотни палестинци, които все още говорят за това.

23

аноним

преди 6 месеца

Сега става ясно защо и ООН и Червения кръст и други организации подкрепят терористите.Ами че щом шефката на Червения кръст живее с него---?????А за него потвърдиха,че живее там в палати,като султан,със близо 4млр,долара доходи-без да работи!!!!

22

Анонимен

преди 6 месеца

Бившият израелски премиер ясно обясни, че предпочита самостоятелна палестинска държава, защото вече няма да им подаряват ток и работа, а ако 'посмеят да ни нападнат , си носят последствията като държава и няма да могат да се крият зад извинения ама те Хамас са други, ние нямаме нищо общо с тях'. Буквално каза: 'повече да нямаме ангажимент с тях, да си оправят държавата и да не обвиняват нас, ние се разбрахме с другите си съседи'. Да, ама лидерите на Хамас живеят в палати в Катар, а не на мизерия

21

Обяснявам

преди 6 месеца

Остават само "много дребни" пречки пред спирането на огъня. Те са, че още има малко живи палестинци. Но, както стана дума, това са "много дребни" пречки и скоро ще изчезнат.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Цялата патаклама беше да се попречи на Саудитска Арабия и Израел да подпишат мирен договор за добросъседство, защото това означава край на войните там. Нали се сещате израелски технологии и пари със саудитски петрол какво означава? Някой много се уплаши от това, да не казвам някои. Нямайте и капка съмнение, че това е планирано отвън, а палестинците и израелците реагират първосигнално, както се е очаквало.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Този трябва добре да се крие и да го охраняват, защото е начело на "ходещите мъртъвци"

18

Анонимен

преди 6 месеца

Израел е създаден от ООН, само няколко съседни арабски държави бяха против и окрадоха земите на бъдещата Палестина. Закривай Израел означава закривай света. Аз лично съм за още една арабска държава за тия, които се наричат палестинци напоследък, но това за съжаление няма да донесе мир. Разбраха го Египет, Сирия, Ливан и Йордания по трудния начин и се отърваха от сънародниците си. Проблемът там не е в държавата, а в манталитета на палестинските араби.

17

Анонимен

преди 6 месеца

тоя на кой ще си остави кървавите милиарди - че го чакат едни 70 девстници

16

Анонимен

преди 6 месеца

е то как лесно свала - нападаш и изколваш минимум 1000 човека и после искаш и ти дават

15

Закривай израел!

преди 6 месеца

Вън ционистите!

14

път

преди 6 месеца

"Тези данни не са проверени по независим път."

13

Анонимен

преди 6 месеца

Преговори между ислямисти и евреи :) направо не искам да съм на мястото на посредниците.