126

К1Д

преди 5 месеца

По селата се издивява за максимум 3 години ,идилията на граждани у фейсо за селата е мит. Ако не си израсстнал там забрави колкото и да се напъваш и да се правиш на зелен веган накрая почваш да буташ масло...

125

ПП ДБ ДПС ГЕРБ СДС

преди 5 месеца

Ало ш вабата , да не ни търсиш под дърво и камък в Германия оти нема да ни намериш. Ние виреем само там де хора и народ няма.

124

Анонимен

преди 5 месеца

До ГабровецE от къде тия шведи?? У нас, за съжаление, има само роми и турци... и по някой друг руснак.

123

Анонимен

преди 5 месеца

И Вежди Рашидов изтрезня след толкова години на държавна издръжка

122

Анонимен

преди 5 месеца

Този е типичен повреден източногерманец! Не може да му се помогне! Просто си иска хонекер и вилата на врата!

121

Габровец

преди 5 месеца

Джигурово е страхотно село на страхотно място! Само ,че много" шведи" живеят в него! Селото на моето детство!

120

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо не ми стана ясно защо е напуснал. Хем иска крави, хем се дразни от "следите", които остават пред къщата му. Сигурно в Германия на кравите им слагат памперси?

119

sf

преди 5 месеца

типично по немски - пари, сметки, точност..... тук не е за такива хора. до-ви-жда-не...

118

Иво

преди 5 месеца

Има немци, които много добре се адаптипаха в България. Но не тези, които са дошли за по евтината бира. България трябва да я обичаш, иначи няма да издържиш на живота в нея. В крайна сметка сега границите са отворени, всеки може да се мести където си иска. И това е добре. Животът ти е това, което сам си направиш с него, независимо къде си.

117

Иван

преди 5 месеца

Има и други противоположни примери, познавам семейство германци, което живее в българско село от 11 години, вече имат малка работилница за пелети и освен това са находчиви да продават и фураж за животни, който те произвеждат !!! Вярно, че нямат комфорт, но това е въпрос на лична нагласа и избор- според човека.

116

дедо от село

преди 5 месеца

Някой да го е канил тука? НЕ!!! да си фаща пътя и отде дошъл ,там отишъл!

115

Лина

преди 5 месеца

Нищо, ще се върне в Германия и ще изтрезнее. Ако си мисли, че Германия е тази от преди 5 години, много се е заблудил, а колкото до легендарната немската точност на която уж бил свикнал - това е като да чакаш бялата лястовица- някои са я виждали, но къде точно не знаят.

114

Анонимен

преди 5 месеца

Не се знае, има още време до изборите, ще видим на изборите.

113

йоанис

преди 5 месеца

този явно не знае какви бяха навремето на ГДР селата

112

Нео

преди 5 месеца

Доста повърхностно решение за идването. С малко информация предимно икономическа и с езикова бариера. Не е умна постъпка!

111

Анонимен

преди 5 месеца

Явно не му е удобно на човека да каже директно за зверската простотия в която е затънало обществото ни и пълното беззаконие!

110

Анонимен

преди 5 месеца

В чужбина си чужденец колко и да се опитва да не е.

109

DW=WC

преди 5 месеца

Някой изобщо вярва ли на Дойче ПропагандеНмашинеН?!?!? :) :) :)

108

мдаа

преди 5 месеца

Тук има места, където може да се чувстваш като отшелник. Жив човек да не видиш, само по някое диво прасе. НО, зависи от приоритети на човек. Някои пък точно тази самота и изолираност обичат. Поради намаляващото население и грешната политика централизираща всичко в София, териториите без население ще се увеличават, докато някой съсед не си ги "припознае".

107

xvxbcb

преди 5 месеца

В Джигурово има почти само ***, преди 25-30 години имахме лозе на отсрещния баир и музиката се чуваше в лозето, до колкото знам доста от тях работеха в чужбина до скоро