11

Анонимен

преди 7 месеца

Така е блеснала, че я побутнаха (буквално) да мърда, че да освободи червения килим за Марго Роби. А или е забравила да отиде на шивач, за да й подгънат това нещо, което е навлякла, защото се влачи (тя няма височината на модел), или просто после трябва да го върне на модната къща. Абе защо пак е в безличен цвят, нали в Англия все не й давали да се облича ярко, като си "намери свободата", кой сега й пречи да не носи бежово и подобни убити цветове?

10

Цъ!

преди 7 месеца

Няма как да блесне на фона на Кейт и спомена за Даяна. Нито на фона на все още твърде пресните впечатления от августейшата баба на Хари. Мег ловко се пъхна там, където не й е мястото. Не знам още колко време Хари ще е щастлив с нея, но като цяло тя е една голяма грешка в историята на кралското семейство. Дори от популистка гледна точка не им донесе повече популярност и симпатии.

9

Костюмар

преди 7 месеца

За толкова години участие тая прЕнцеса НЯМА нито един приятел или близък с нея актьор/актриса сред колегите си от сериала. А и е публична тайна и че Меган е получила ролята си в Костюмари с ходатайството на мъжа си само два месеца след като сключват брак.... Нещо като сватбен подарък от съпругът - филмов продуцент.... А после Меганчето му прави живота черен..... Или по-точно "адски години" както ги описва бившия и вече съпруг.

8

Анонимен

преди 7 месеца

Все едно АК-47 да блести на луна.

7

Анонимен

преди 7 месеца

Съвсем е изконяла, какво й е бляскавото освен погледа в невестулските очички?

6

Щерю

преди 7 месеца

Да блести, да блести - ама колко да блести черно...

5

АнонимеН

преди 7 месеца

ДО АВТОРКАТА : НЕ СИ СИ ПИЛА ЛЕКАРСТВАТА ДНЕС! ПЪРВО НЕ Е ПРИНЦ И ВТОРО ДРЕХАТА Е ЛЕКО СКЪСАН ЧУВАЛ ОТ КАРТОФИ

4

Анонимен

преди 7 месеца

Има нещо противно в тази жена.

3

Itso

преди 7 месеца

Бляскава щот се е мазала с нещо.

2

Хихи

преди 7 месеца

Парцалесата с чувала под наем, евтино коипе на оригиналната рокля.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Е няма що,много е бляскава.Във Факултето има къде,къде по-бляскави.