19

Какъв е тоя закон

преди 6 месеца

Когато не те изберат от първия път, означава, че не си подходящ! Какво е това, второ гласуване, трето гласуване и все за един и същи човек?! Сега правят пазарлъка! Наддаването! А после, имало корупция?!

18

ЗАЩО

преди 6 месеца

Знаете ли защо Бонев драпа за София ?Егати и тъпата Позиция ?Да ама не - Корупцията е там - всеки Шеф на Парламент има по 1 Хотел в Банско и Слънчев Бряг Годишно .

17

Майтап да става

преди 6 месеца

Бонката пак удари греда! Леко, Бонче, ще ще я счупиш вратата, брей!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Като няма "да водим" - сменяш 1 л. мн.ч. с 2 л. мн.ч. и става "да водят". т.е. излизаш от сценката и гледаш от страни, бе мискин, разбираш ли?! )))

15

Анонимен

преди 6 месеца

Бончита, като не искаш сглобка с тиквите, как смяташ да станеш председател на СОС? За един приятел питам....

14

Възмутен

преди 6 месеца

Бонев е като Слави Чалгата, непрекъснато критикуваха. Туй много лошо, това е що така. Но когато се стигне до поемане на отговорност, ами сега какво да правя? Така Слави и ИТН объркаха политиката с шоуто и България тръгна в серията избори и разходи за милиони! Аматьори!

13

Бате Пешко от Шабла

преди 6 месеца

До azКакъв му е точно опита...тоя два пирона не е забил през живота си...опита му се свежда до орално обслужване на френски лекари!!!

12

Бате Пешко от Шабла

преди 6 месеца

Я, Мис Бони!!!

11

az

преди 6 месеца

До Анонимен Бонев е сред най-опитните в СОС, но го измамиха! Той мислеше, че всички са като него. Е - предполагам, сега той ще стане като всички.

10

Софиянец

преди 6 месеца

Ех Бонев, туй не е като онуй ! Ще видиш през крив макарон стола на председател на СОС. Хвани се на работа, има плочки и павета изкъртени от протестите. Ти знаеш как! ГЕРБ не знаеха! Покажи им.

9

gogo

преди 6 месеца

гроб ще си оглавят пак СОС... и терзийката само ще си продава софтуерчетата за "дигитализацията" на системите...другото ще си е по старо му, толкоз за този мандат, или докато гроб не решат да се ходи на предсрочни парламентарни : )

8

Мис Бонка

преди 6 месеца

Обещаното ми, си е мое...

7

Анонимен

преди 6 месеца

Бонка така и не разбра как му намазаха ските и го пуснаха по пързалката.. още си мисли, че ще му дадат обещаното хахахахаха. А в момента върви театърът организиран от партиите на посолството, в който ни показват колко много не искат, но в края на краищата пак ще трябва да си легнат дружно ппдбт+гроб. А в случая бонка е проосто наивният, излъган полезен ид...от, който им поднесе победата.

6

таз пък

преди 6 месеца

е колко пъти ле се правят тия опити ?! два пъти не и се получи на бонева да седне в креслото , да се пробва некой друг :)

5

Анонимен

преди 6 месеца

Бона за това не искаше кмет, защото искаше да хване юздите на ОС и очакваше да стане безпроблемно! То не е като да снимаш счупена плочка, грешно паве, изкъртен знак и т.н. Тук си вече в голямата игра, а има играчи с бая опит и не по-малко мерак да цоцат от хранилката!

4

Алън Грант

преди 6 месеца

До АнонименРусофилите само посолства сънувате, а точно проруските партии се ръководят от Митрофанова. Не ви ли е тъпо да обвинявате другите са собствениците си грешки и недостатъци?

3

Анонимен

преди 6 месеца

От посолството ще натиснат Бойко и ГЕРБ щът-нещът ще гласуват за Борис Бонев. Всичко е въпрос на един телефонен разговор. Нали и Васил Терзиев така стана кмет.

2

Анонимен

преди 6 месеца

Бонев е агент на ГЕРБ.

1

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 6 месеца

ОСТАВКА НОВИ ИЗБОРИ ОСТАВКА БОНЕВ ТИ НЕ СИ СОФИЯ