120

истински мъж

преди 7 месеца

ЩЕ ГО КАЖА ТАКА-ШЛАКАТА,ОТПАДЪКА ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО,СА ТЕЗИ,КОИТО ПОДДЪРЖАТ БАНКЯНСКАТА РАЗБОЙНИЧЕСКА ОРГАНИЗАЦИЯ.С ЕДНА ДУМА-КРАДЦИТЕ,ГРАБИТЕЛИТЕ,ИЗМАМНИЦИТЕ,ЛЪЖЦИТЕ,НО НАГЛИ И ЖЕСТОКИ.ДОКАТО НЕ СЕ СПРАВИМ С ТЕЗИ ИНДИВИ,НИТО НАРОД,НИТО ДЪРЖАВА ЩЕ ВИДИ ДОБРО.ЩЕ СЕ ИЗУЧАВА СЛЕД ВРЕМЕ,КАК ДОПУСНАХМЕ ТЕЗИ КРИМИНАЛНИ ИНДИВИДИ ДА НИ ЯХНАТ,И ДА СЪСИПЯТ ВСИЧКО.ПРЕД ОЧИТЕ НИ 15 ГОДИНИ КРАДАТ И ОГРАБВАТ НАРОДНАТА ПАРА И ИМУЩЕСТВО.

119

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 7 месеца

А ще подкрепите само вашето кадруване! Вън герберската ***!

118

Ангелина

преди 7 месеца

До Лъжи- под номер 123 НЯМА ПО ЛЪЖЛИВИ ,КРАДЛИВИ ,КОРУМПИРАНИ ЗВЕРОВЕ ОТ ТЕЗИ ТА ГЕРБ И КОМПАНИЯ. НЯМА ПО ЗОМБИРАНА МАСА ОТ ИНДИВИДИ НА ДВА КРАКА - ЗАВИСИМИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ ,С ОРГАНИЗИРАНИ ОПГ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР - ТОВА Е НАЙ- МЕКО КАЗАНО! ИНАЧЕ ПО- ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ И ТЕХНИТЕ ПРИДВОРНИ ЛАКЕИ НАВСЯКЪДЕ НА ГЕРБ И КОМПАНИЯ СА МАФИЯ ,ГОТОВИ ДА УБИВАТ ,ЗАРАДИ ЖАЛКОТО СИ СЪЩЕСТВУВАНЕ И ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ЗАВЕДЕНИЯ СЪС СТРОГ РЕЖИМ.НЯКОИ ОТ ТЯХ ЩЕ ОТИДАТ ТАМ ПРЕДИ ВОЖДА ИМ

117

Ангелина

преди 7 месеца

В МВР всичките кадри са на ГЕРБ/ДПС и компания....Какво " кадруване" може да направи на този етап ,който и да било. Ви имате 99 % от държавната администрация ,която сте я превърнали в ДС от много по- жесток тип за "мръсни поръчки" от всякакъв характер от тази по времето на "тоталитаризма" .Имате 99% ,а "завидяхте" на 1%- "бодигарда " ,както твърдите на Кирил Петков?! Никой няма да стигне дотам ,където си прави "планове" ,че "отива"...До м.02.24 г. има достатъчно време за заслуженото и от ДП.

116

Бай Тошо

преди 7 месеца

Тиквата беше добър милиционер...преди 1989. После стана мутра, и нещата се обърнаха с главата нагоре.

115

Ха ха

преди 7 месеца

Помня и баце се издигна беше добро момче бодигард на :царяСега критикува, че и друг е поел по неговият пьт

114

Анонимен

преди 7 месеца

Между сухото гори и мокрото .Кой ще плаща за погрома ние .За толкова години видях водно оръдие и як кютек ,малко им беше боя ......

113

Анонимен

преди 7 месеца

Като във виц. Полицаи бият на произвол, къде е министъра? Ами на кино. Тъй, че Калинчо отиде на кино буквално. Въпрос на дни е друг да стане министър.

112

Анонимен

преди 7 месеца

Странна метаморфоза. "Арестанта" на Петков и Рашков подкрепя арестувалия го Стоянов

111

разумен

преди 7 месеца

Не ще подкрепиш всичко което ти наредят от американското посолство . А тариката Петков там се ползва с голямо уважение . Ти си бита карта която винаги може да бъде смачкана и изхвърлена в коша за *** . Жалко за България .....

110

Некой

преди 7 месеца

"Момчето е добро, но се издигна, защото е бодигард на Кирил Петков." - прилики с действителни лица и събития са напълно случайни!

109

Анонимен

преди 7 месеца

"Хората се вълнуват от оставката на Михайлов, не от тази на Стоянов" -- какви хора, тръ тко банкянска ? трябва да се изметеш от пейзажа, ти си един мошеник и прислужник, двете неща вървят заедно в политиката. В момента разигравате евтин цирк с пп -- две фракции на слуги направлявани от цру -- чрез този цирк направихте дупка дефицит от 4 милиарда лева в бюджета, това е кражба, мястото ви е в затвора.

108

Анонимен

преди 7 месеца

До 102, ама видяхме всички как се правят избори бе дете. С хартийките и 50 пъти да слезне от власт пак ще се самоизбере. Колко са невалидните бюлетини видя ли, ЦИКаджиите си го гласят !

107

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха, ама те всичките които кадруват в МВР са ГЕРБоляци от твоите бе тиквоооо !Хайде да не се правим на ударени това са твои кадри включително и министърчето

106

Закривай милицията!

преди 7 месеца

И наново! 60 000 хрантутника на тлъста държавна хранилка! И всичко 1 категория труд! Вън от там пожарна, гражданска, пощи.....

105

Наблюдател

преди 7 месеца

Какво ли прави Борелисалов в Дулово? Що ми се струва ,че.мирише на нови избори? Явно Ментетата се гласят да няма никаква "ротация"! Да назначат само свои Ментета и да искат да разменят Денков с Габриел ,и дотам! Изобщо някой вярва ли им? А и щатните на Ментетата осмърдяха форума! Така че,гответе се за избори!

104

Боцэ

преди 7 месеца

Азъ подкрепямъ милционенрите да бият наред щот гласуът за мен! Нъл зътуй им дигахме заплати и пенсии докат бех на власт?

103

Черноризец Хлабав

преди 7 месеца

Поредната доза шантажи и лъжи. Няма вече отваряне на устата без да изрече по някоя небивалица тоя човек. Що не отиде при Бойко Василев някой ден да отгорови на истински въпроси ми се крие като мишок?

102

Боби ДрогатаМихайлоф

преди 7 месеца

Е диктатор тип Путин

101

Алооуу,

преди 7 месеца

...18 год...! Борисов свали Михайлов,а вдигнатият юмрук на Радев го върна обратно! Даже се изкара"политически" репресиран! Нарочно ли пишеш обратното на това,което е истината?