25

Мародери,това са, от

преди 6 месеца

Памтивека. Калпави мръсни без образование, с една дума не са мръднали в развитие както нормалните хора. Грабежи убийства ,отвличания. Това са. От тях полза няма,освен за диктаторите,на тях такива им трябва.

24

Анонимен

преди 6 месеца

До ОцелялОтСДС-Чумата - по претенциозен ник нямаше ли? Кажи го по просто - Дървен Партиен Секретар!

23

Българин

преди 6 месеца

Кои са хусите? Още едно от прокситата на износителя на терор, Иран, чиято цел е ислямизация и световен Шериат. Но по-важното е, кои са хусите за Израел - общ враг и най-вече повод за подновяване на мирния договор със Саудитска Арабия, който бе осуетен от Хамас. А калашника, облицован със заешката кожа го запомнете, защото догодина ще е в музея на Тел Авив или Риад.

22

боцмана

преди 6 месеца

Многознайните ни журналисти да спрат да наричат пленения от хусите кораб танкер.Това е каркериър или кораб, който превозва автомобили...Както се видя от публикувано видео, хусите са се качили на кораба с хеликоптер Ми-17...

21

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 6 месеца

Народни мъдрости гласят :"Който сее ветрове,жъне бури" и "Каквото повикало,такова се обадило".Ционистите десетилетия тероризират арабския свят подпомагани от англо-краварете . Световните терористи -ФАЩ и ингилизите твърдо са решили да подпалят Земята с демократичните"си бомби,а нашето магаре Магарев - да прати децата ни да бъдат трепани на фронта за англо- краварските интереси .

20

....

преди 6 месеца

Това са черни руснаци.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Коунисти са

18

оставете приматите

преди 6 месеца

сами със себе си....

17

Анонимен

преди 6 месеца

Как кои са, хора които не са мръднали в развитието си хиляди години. Вижте какви са брадясали и космясали, жените чаршафосани, въобще някакви диваци. Човек като отиде в мюсюлманска страна изпада в потрес от мърсотията в която живеят и поведението им на алъш-вериж, както и жените дето са като някакви нинджи.

16

цената

преди 6 месеца

тия $265млрд що не напишете за какво ги похарчиха? за морска блокада, която осъди на глад 5 милиона души. за наемници от Судан, които така и си останаха в планините и пясъците на Йемен, понеже местните не прощават. и за хиляди управляеми бомби, доставени от моралните стожери на света, за да бомбардират Сана'а и околностите. големите специалисти по геополитика... цитиращи чуков. "бунтовниците хуси" са самият Йемен, мuсuркuuuuuuuuu! кулю-кулю-кулю!

15

Ян Хус

преди 6 месеца

О, свещена простота!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Войнствени племена. Саудитска Арабия е използвала в конфликта с тях 265 милиарда долара. Това дава представа за сметката на Израел при продължителен конфликт.

13

Анонимен

преди 6 месеца

За хусите пишете, сега следва , по правилата на обективната журналистика, да напипете съшо толкова дълъг матеиал за магната, собственик на военоморското училище във Варна, който бил осигурявал работа на 1 300 български моряци и морски офицери, да напишете за британо-израелските морски връзки в частта им за България поне.

12

Анонимен

преди 6 месеца

На знам израелските ВВС какво мислят по въпроса.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Добри хора са.

10

Ако бяха

преди 6 месеца

Близо до Израел, щеше да стане мазало досега

9

Чичо

преди 6 месеца

Тия са опасни

8

Анонимен

преди 6 месеца

Санаа прилича на град от Приказки на Шехерезада! Разположен на 2200 м надморска височина. В голяма криза за вода.

7

Проказата на исляма

преди 6 месеца

Няма мир под сянката на алахата!

6

ело

преди 6 месеца

Значи хусите ако бъдат снабдени със съвременно оръжие и финансирани то тогава много неща в тоя регион ще се промени.