12

Дон Кикот

преди 5 месеца

Удариха и дебела секира на Шакирата испанците.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Да ги плаща бившият, нали заради него е живяла в Испания

10

Анонимен

преди 5 месеца

Дано си извлече поука и се научи да си мие краката.

9

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 1 и 4: 50% от укритото е наложената й глоба. Т.е. тя ще си плати данъците, за които е признала, че е укрила и отделно от това ще плати глобата. Кое не разбрахте? То ако беше така - укриваш и после, ако те хванат, плащаш половината, никой нямаше да плаща данъци в Испания.

8

пияница мистик

преди 5 месеца

Да платиш 14,5 милиона данък за 2 години само мога да си представя колко е изкарала :)))

7

Някой си

преди 5 месеца

До мераклиите да вършат данъчни измами и после да платят само 50%: имайте предвид, че четете само "върха на айсберга". Та истината е следната - Шакира е трябвало да плаща данъци в Испания в периода 2012-2014, но не го е направила. Впоследствие работата излиза на бял свят и тя плаща дължимите 14,5 млн.евро данъци на Испания плюс допълнителни 3 млн.евро лихви. А сега, за да не я съдят и да не стигне до пандиз си плаща още 7,3 млн.евро към цялата сметка.

6

Анонимен

преди 5 месеца

До 1 - Мдааам, на база това съдебно решение, може да се създаде прецедент на основание на който всякой може да плати само половината данъци или с други думи: данъците на всякой (поне в Испания) да паднат на половина от нивото на което са сега

5

Шакира...

преди 5 месеца

...на 46, Пике на 36, ясно е защо се роди голямата клюка около тях. Ама той къде е зяпал преди 10 г., че и деца е правил...да са живи и здрави всички.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Т.е. ТЕМИДА й е казала. че не приема толкова много да не плати и да скрие, а само половината )))

3

Доня Фина

преди 5 месеца

Плащайте, плащайте!

2

Някой си

преди 5 месеца

Подзаглавието ви гласи "Певицата не признава вината си", а предпоследното изречение от статията пишете "Шакира посочи, че признава вината си". Ясно е, че певицата Е признала вината си, иначе нямаше да има споразумение, но все пак трябва да пишем коректно, защото има хора, примерно като мен, които често четат само подзаглавията, но не и самите статии.

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ей това е съд като нашия. Прави квото щеш, само ми дай 50% от краденото и ако можеш открадни много.