81

Анонимен

преди 6 месеца

Когато спреш да правиш връзка с главния си мозък може да си мислиш че живеш на друга планета и да не правиш никаква връзка с действителноста Радев на коя планета е президент ?

80

Анонимен

преди 6 месеца

Когато Радев заговори разбирам какво иска Путин Този човек е инсталиран от Кремъл и не е Български Руски е ! Срам и Позор !

79

Анонимен

преди 6 месеца

Куха дървена Матрьошка Радев ти си съучастник на убиеца и си изцапан с невина кръв Подай си оставката не заслужаваш да бъдеш президент на България за мен си ЮДА

78

Руската гнида

преди 6 месеца

Радефффф пак изригна

77

Отврат президент

преди 6 месеца

Пожелателни разни работи! Никаква обективна оценка - какви преговори с Хитлер, който иска реванш. Ще спре за 2-3 години да се консплидира още и милитаризира руското общество до крайност и продължаваме. Няма преговори

76

Анонимен

преди 6 месеца

човека си иска варшавският договор готов е да се преформатира немедлено.

75

Правда

преди 6 месеца

Ако ООН прилагаше справедливо международно право и моралните общочовешки норми, дадени от Бога, тогава престъпната групировка Палестинска автономия, съюз на много терористични групи на ислямски араби нелегални окупатори от 23 арабски държави, лъжливо наричани Палестинци по римското име на 1! малка земя на Израел, тогава ПА ислямска терорист.организацив никога нямаше да бъде създадена,легализирана,финансирана за престъпления срещу човечеството, а осъдена съд,санкционирана,експулсирана,забранена.

74

До 85

преди 6 месеца

Това са войни по голяма нужда. Преброй и тези по малка нужда на Русия с цел грабеж и превземане на територии със съседни и Нешкова съседни държави. А хибридните войни да ги преброим ли?Може да включиш в сметката и десетте гръмнали военни завода в България, големите шлемове и ред назначени пРезиденти.

73

Кандидат шеф на ДАНС

преди 6 месеца

Радев да беше ходил да усмирява Путин преди войната. Горкия пРезидентин пак не се е ориентирал в ситуацията и става смешен. САЩ натискат Украйна за примирие, защото в Русия тече смяна на властта. Путин е мъртъв от месец и властта е поета от силовиците и Патрушев. Тъй като готвят репресии за да изглеждат силни, примирието им е силно нужно в този момент. Кой ли го брои вече Радев за слива след нелепите си изказвания и назначения?

72

Анонимен

преди 6 месеца

Опитва се да запази някаква форма на държавност!

71

Ти да видиш..

преди 6 месеца

Я , Радев се е преродил в евроатлантик. Какво ли е сънувал ? Всичко което е казал е вярно . Няма печеливша война. Всички губят. Сега е много късно за преговори .Войната на Путин вилнее с пълна сила.

70

Анонимен

преди 6 месеца

Света се преформатира, само Радефф цял живот на държавна заплата!

69

Анонимен

преди 6 месеца

Все известно е, че под фуражка акъл не вирее, само изпълнява заповеди,в случая от Маскве.

68

Анонимен

преди 6 месеца

Светът се преформатира с неудържими крачки и слугите на Путин падат зад борда.

67

Анонимен

преди 6 месеца

Бандеровският Райх приключва догодина с Трети Майдан. Минаха 20 г. от Първия и 10 от Втория. Време е за Трети. "Ние" от Запада се намесихме и на 2-та Майдана, в полза на про-западните украинци. После подкрепихме Бандеровските власти, дето убиваха 8 години братята си украинци в Донбас. И когато Донбасци викнаха Мечката на помощ, ние започнахме да подкрепяме самоубийците от ЗСУ.

66

asd

преди 6 месеца

Пак на Путин пропагандата прокарва. Диктаторите искат да се преформатира. Вместо равно право на всички да има правото на силния да изяде слабия. Да се избиваме като преди 70-100 години докато се разбере, че диктаторите и империите са зло и носят само нещастия и трегедии. Това ли иска Радев и порпагандира да свикваме с това преформатиране? Да го приемем по-лесно като нещо неизбежно?

65

Анонимен

преди 6 месеца

Светът се движи напред и се променя, а чорапът все така мирише...

64

Кат ми пейш Пенке ле

преди 6 месеца

Кой ли те слуша !

63

Анонимен

преди 6 месеца

светът е арена и площадка за игра, в която е въвлечено цялото Човечествотерена се разчиства за следващите баламурници и играта започва отново това се случва в този психясал святХилядолетие наред тъмна йерархия играе тази игра в която хората са пешки и техният живот е нищо за тъмните...

62

Анонимен

преди 6 месеца

България няма как да бъде активна част от всички усилия за издигане на ролята на международното сътрудничество за сплотяване на силите, които са готови да градят нова система за сигурност, основана на правото на истината и справедливостта. България е в другия лагер.