12

до БАЧКАТОР

преди 6 месеца

това не важи ли и за парламента защото ПП-ДБ се инатяха в два поредни парламента, а и ?бонев е казал, че не иска подкрепа от ГЕРБ

11

Анонимен

преди 6 месеца

над 25% недействителни бюлетини, а после плачат за изборите

10

Анонимен

преди 6 месеца

Този Бонев, като вижда, че не го искат, що не вземе да си оттегли? Ама, ЕГО-ооо, няма да пусне кокала, защото се смята за незаменим, особено с тази ехидна усмивчица. И той, като Боби Михайлов, и всички от ППДБ, ГЕРБ и. всички дъртофелници с професия депутат.

9

Митака

преди 6 месеца

Няма да се избере председател ако се махне Бонев, защото няма други кандидати.Герб и за друг няма да гласуват ако не им се иска подкрепа официално.

8

Mitaka

преди 6 месеца

Бонев поне 100 пъти каза по време на кампанията и след това, че НЕ иска подкрепа и от Герб и НЕ иска да управлява с тях и НЕ иска нищо общо с тях.Съответно и те са прави като не им искат подрепата и да не я дават.Сега ще видим колко време ще му трябва на Бонев за да си плюе на сурата и да иде все пак да иска подкрепа от Герб.Реално никой не го интересува неговата лично гордост, хората искат добро управление, което решеава проблеми.

7

СТУДЕНТ

преди 6 месеца

Този бил преподавател в ЮФ на СУ!Боже какви герберасти имало в ЮФ!Дали обучава студентите на далаверите,в които участва толкова години?И как работи хем в СОС-нали всеки ден трябва да е там и преподава в СУ?Затова никой не пита.Толкова е щастлив,че пречи да се избере шеф на СОС-за отговорност,дълг пред софиянци няма и намек.За съжаление всички далавери ще бъдат забравени и от Терзиев ще искат това,за което мълчаха 18 г. при фъндъшкото управление.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Бонев трябва да е шеф на СОС. Софиянец е и е доказал с работата си досега, че иска по-уредена и приветлива столица.

5

БАЧКАТОР

преди 6 месеца

Какво се инатят герберите и другите партии-редно е шефа на СОС да е от тези,спечелили изборите.Нали уж всички се кълняха,че ще работят за София?Не може да играеш на опозоция в СОС-ти си общински съветник,длъжен си да работиш,а не да саботираш.Трябва да се промени правилника-който има мнозинство,той да назначава шефа,за да няма такива циркове.ХекимянЧО стана или винаги е бил голям геребаст.Как ли се чувстват редовите гербери,които от години се борят за любовта на ББ,а той взе че им натресе този?

4

Зозо

преди 6 месеца

Хахааа, г-ца Борисова ще се плюнчи ли пак? Язък, че подкрепи ДС-то. Сега файда йок :)))))))))))))))))))))))) Да беше подкрепил щурата Ваня :)))))))))))))))))))

3

Хора Пазете

преди 6 месеца

Назначават масово Психопати в системата на МВР със Психични отклонения!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Това не е пореден опит да се избере председател на СОС, а е пореден опит да се избере Борис Бонев. Нека Бонев отегли кандитатурата си и веднага ще се избере председател

1

Анонимен

преди 6 месеца

Жалка работа ... тези селяни на снимката разглеждат властта като баница ... едно време възрожденци са строили църкви и училища със собствени пари, а тези разглеждат обществените пари като собствени.