16

Анонимен

преди 6 месеца

Абе хора, вие наред ли сте? Какво като собственика на кораба бил израелец? Дай тогава арабите да трепят всеки българин, както направиха при атентата в Бургас? Само защото наоколо имало израелци? Ами утре може да взривят израелското посолство и да убият стотици минаващи българи? Какво общо имаме ние с тази война и защо въобще се толерират тези арабски терористи? Малко ли ни беше трагедията с българските медици в Либия?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Хутите не са властта в Йемен, а ирански вариант на ислямска държава. Всички глупави идеи за издирване на някакви си пенсионери йеменски студенти от времето на соца отново показват, че България не може и не умее да се грижи за хората си. Тази държава, в този си вид, е вредна за съществуването на българите. И това не са имигранти, а българи, работещи на кораб за кратък период, тези хора де връщат при семействата след всеки курс.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Грешиш, България е неутрална в този не наш конфликт Израел Палестина. Така и гласувахме в ООН. Ако арабите отвличат неутрални, значи сме пред прага на световна религиозна война.

13

Гларус небесен

преди 6 месеца

Това действие на власта в Йемен изглежда като тренировка за затварянето на Суецкия канал за всички кораби пренасящи стоки за ЕС и САЩ.Дупце да ни е яко по Коледа и от март ,когато под дърво и камък ще трябва да търсим "неруски"петрол!

12

Анонимен

преди 6 месеца

В Йемен имало изключително отношение към българите. От любов ги отвличат и държат заложници. Арабите взеха да плачат за подстригване на брадите.

11

Анонимен

преди 6 месеца

Кой разбрал , разбрал. Човека си казва това не са пирати / с лодки по тениски с пистолети/ от Сомалия. А си имат план за превземане на такъв кораб. Военна техника и подготвени хора.

10

Румен

преди 6 месеца

До63. Много преди Костов не сме морска държава. Това което се работеше във Варна бе на ишлеме . Собствениците бяха чужди фирми , а българите работеха под чужда поръчка с чужд материал. Ако Костов бе извършил лустрация , за което бе избран. Ще ще да приключи бързо и за кратко . По заповед на Москва. А и той си каза че е заплашван.

9

Румен

преди 6 месеца

До9. Швейцария е малка държава без излаз на море , но е развита морска държава , както и мини държавата Ватикана. Те си имат кораби с право да им се вее знамето по световните океани

8

Анонимен

преди 6 месеца

До5,6. България не е морска държава още по времето на вождовете Г. Димитров , зет му Червенков . И последния най верен вожд на СССР Т. Живков. Като колония на СИВ и СССР всичко се контролираше от Москва . От производство на морски и речни съдове , военни и за търговия. Международната дейност бе 100% зависима от Москва. Както и сега но без военните , които са към НАТО.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Особено ако практиката се разпространи.

6

Я па я..!

преди 6 месеца

Набрали са си коли да се возят.

5

Анонимен

преди 6 месеца

До българина 1Бреах, ти голем специалист се извъди по корабостроене и корабоплаване !1 Корабостроене в Бг отдавна няма, великият демократ Иван Костов го унищожи / както и всичко останало / За къде да бълва кадри Морско училище, след като и БМФ вече кораби няма? Ае гледай си грантчетата и центовете за баничка, коментирай политиката и Боби Михайлов и не се пъьай в А-група с пилешкия си мозък...

4

политическите булонк

преди 6 месеца

Сериозно ле бе , вероятно не е отвлечен защото на борда му е имало български моряци , ама дайте сега да повикаме малко " ние подкрепяме Израел " , " Хамас са терористи " , би имало благотворителен ефект , па дори и да не ни е в работата , че ние си нямаме наши такива .

3

Бай Дрън

преди 6 месеца

То и в Русия имаше положително отношение към българите, както и в Унгария, но вече няма :)

2

има начин

преди 6 месеца

Бойко Шлангмайстор този проблем, щом там отиде решава за ден !

1

българина

преди 6 месеца

много е важно да се уточни тези 6000 завършили от Йемен преди 1989 или след? също е важно да се уточни, зашо ВВМУ Варна защо бълва кадри за чужди компании, след като тук има и корабостроителница? все едно германия да бълва инженери за китайските коли???