44

Анонимен

преди 5 месеца

48 хората не искат да работят за евреи, само че евреина идва и купува всичко. Типичен пример днес бг купен от евреина блумбърг. Да същият който се кандидатира и за президент. И главанаци като теб които агитират да се разпродава всичко. И после с цялата си наглост идваш и симулираш че си ми дал "демокрация".

43

Анонимен

преди 5 месеца

Хутите обявиха война на България, трябва ли да пращаме флота и армията в Йемен?

42

Българин

преди 5 месеца

Много омразничета, много нещо... Ами не работете за израелци, бе, като сте такива идеалисти, има си даже такава организация BDS, основната и цел е да вреди на Израел в това, което той прави, а не да направи или построи нещо, точно по палестински.

41

чудител

преди 5 месеца

какъв втори фронт ве, Чуков? израел е окупирал йеменския остров Сокотра още от началото на войната в Йемен, в която привърженици на политическото движение "Ансар Аллах" ("Партия на Бога") сформираха отряди за борба както с про-саудитското правителство на Хади, така и с Ал-Кайда и "ислямска държава", които също се ширят в региона. Понеже почти цялата армия мина на страната на "Ансар Аллах" - Хади привика саудитите, судански наемници, и дори ОАЕ да му свършат мръсната работа - ама не им се получи!

40

Пешо

преди 5 месеца

Владо Чуков на двама българи "много"ли казва?Не че ги пренебрегвам - напротив важни са!Но манипулацията си е също важна, нали?

39

Не е ли ясно

преди 5 месеца

Неи сме на всеки километър

38

Анонимен

преди 5 месеца

Брадчеде Чукув, то много елементарно да кацне хеликоптер на палубата особено ако не е предназначен за тая работа и няма съответните навигационни съоръжения. Направо все едно скачаш от стола в леглото. Тоя вариант на превземане напълно доказва, че всичко това е манипулация. Не знам кой капитан ще разреши на хеликоптер да кацне на палубата без причина свързана с форсмажорни обстоятелства.

37

Христо Христов

преди 5 месеца

До IQ 3.14/40 "... да се катерят обратно по камилите и да събират тор за огрев." - хохохо... доста плоскоземска визия имаш, но де да знам. Може Земята наистина да е поска де.

36

Анонимен

преди 5 месеца

Разбрахте ли,че арабеските са гротески.А ние обучаваме техни студенти по медицина.Сещам се и за мед.сестрите в Либия...хъш,арабески!!

35

ВАЖНО

преди 5 месеца

До дъждовна водаУмствен капацитет няма! Ходи в Белене да копаш

34

НЕДОВОЛЕН МЪРШЛЯК

преди 5 месеца

До anonimenЗащо не направиш нещо по въпроса? Нали си много ербап! ТИ себе си не можеш да изгледаш иначе мнение на всякъде даваш

33

Анонимен

преди 5 месеца

Вече и сомалииците се подиграват на краварите и евреите ! А до къде стигна контранастъплението на Зелята ?

32

Анонимен

преди 5 месеца

"Иран желае да се повишат цените на нефта", е мнението на арабиста проф. Владимир Чуков. Този най-вероятно не е чувал за предстоящата след 6 дни във Виена среща на министрите на енергетиката на държавите от ОПЕК+, на която ще се решават 2 главни въпроса. 1.) Съкращаване на сумарния добив на петрол с около 1 млн барела в денонощие; 2.) Пълен отказ за доставки на нефт в страните, подкрепящи израелската агресия.

31

Анонимен

преди 5 месеца

Синбад - мореплавателя. Все се заричал да си стои в къщи и повече да не ходи на пътешествие. Имаше четири пътешествия.

30

Браво бе !

преди 5 месеца

Водят се воени действия в района ... ама "добрия" магнат ??? , благодетеля на българския народ решил че точно там трябва да закара кораба си. Е какво толкова, кораба е застрахован при приятели евреи и с обезщетението може да си купи нов... А българите на борда ? Какво толкова , ще си вземе нови от Военоморското училище във Варна .... Значи, няма проблеми. Ако има жертви сред екипажа , нашия добряк-евреин ще изпрати заинтересованите от правителството ни на майн** та си , т.е. при ООН, САЩ Иран.

29

дъждовна вода

преди 5 месеца

28, след като Не воюваме с арабите, кого подкрепя нашият премиер в Израел? Убийците на 5 000 деца в Газа ли? След като Не воюваме с руснаците, кого подкрепя нашият премиер в Киев? Въоръжаваме ли бендеро-нацисткия киевски режим? Българско оръжие убива ли руснаци?

28

Майор Михов

преди 5 месеца

До дъждовна водаДъждовна вода ти си - ГОЛА ВОДА.

27

Анонимен

преди 5 месеца

Сомалийските пирати не пипат руски кораб,защото в близкото минало сомалийски пирати бяха отвлекли руски кораб и бяха намерени пирати с отрязани глави )

26

дъждовна вода

преди 5 месеца

26, какво още има да разбирате? Забравили сте, че преди 20 години Наглобритания ви взе не само военоморското училище, но и целокупните български митници. Забравили сте наглобританските "Агенти на Короната". Всичко ви взеха, дорде спяхте дълбок летаргичен сън. Сега ви предстои да разберете защо назначените от тях български управляващи защитават тяхните интереси, а не интересите на българския народ.

25

Танев

преди 5 месеца

Аден е бил колония на Великоооообритания до 12 август 1967 год., когато изгонват англичаните и създават собствена държава Аден, по името на столицата си.Софиянчета, колко моряци имате от София, че така леко разсъждавате да потопят кораба. Тези наши момчета са отишли да работят и печелят пари за семействата си. Отвратителни сте, да желаете смърта на моряците.