49

Анонимен

преди 5 месеца

Богатите са най-вредни на тази планета. Богаташи ограбват труда на хората, ограбват държавата по всякакъв начин. Яхти, самолети, коли, отопление, басейни всичко което съсипва света.

48

Анонимен

преди 5 месеца

До 38 - Тооочно! Затова да не приказват много-много :)

47

Анонимен

преди 5 месеца

Е тези проценти не се генерират лично от богатите, а от производствата, които те притежават - храни, дрехи, обувки, машини, стомана, пластмаси, коли, горива, ел енергия и мн др, които са необходими за нормален живот на всички хора по земята. Е без тези производства в праерата. Само за вятърни мелници си мечтаят някои. Без този 1% нищо няма да има на пазара.

46

българина

преди 5 месеца

ами да из бием този 1 процент, който потребява за 50 пр от населението. Така ще намалим замърсяването на половина и планетата ще си отдъхне

45

Анонимен

преди 5 месеца

Те богаташите от къде са се пръкнали??? В някакъв момент, някой прародител взел от другите и после кръв повръщал, но пари не връщал и така станал богат, а после предявил претенция за още и така станал много богат, но в корена си е бил беден бияч

44

неутрален

преди 5 месеца

всичко опира пак до системата за печалби,докат стремежа е печалби все ще има замърсяване

43

Анонимен

преди 5 месеца

Какво сте седнали да ми размишлявате за богатите. Богати-наркомани, богати-свързани с убийства, богати-свързани с източване на фондове, богати-свързани с укриване на данъци, богати-свързани с мафия и тн. Професорите, учените.., и те за едната заплатка работят. От богат добро не съм видял.

42

Анонимен

преди 5 месеца

Написаното в статията е пълна глупост. Първо, СО2 не е замърсител. Второ, богатите страни генерират по-малко СО2 от по-бедните, защото ползват по-малко фосилни горива и повече източници. Достатъчно е да сравните емисиите на Индия и САЩ. С всеки изминал ден климатичната истерия става все по-налудничава.

41

Анонимен

преди 5 месеца

Без бедните няма да ги има богатите.

40

Анонимен

преди 5 месеца

Когато се премахнат свръх богати и богати, всички ще станат еднакво /много/,бедни, все едно къде са на картата, защото няма да имат работа и пари осигурени им от богати и много богати, ще имат само гарантиран минимален доход.:))

39

Анонимен

преди 5 месеца

И в Индия е съшата работа - смог, планини от *** и реки, задръстени с отпадъци. Реакцията е непропорционална - изчезващият европеец да бъде притискан да се отказва от елементарни удобства, докато за всеки като него има хиляди азиатци и африканци, които замърсяват.

38

Анонимен

преди 5 месеца

Нигерия- Лагос- до него огромен град изграден върху дървени колове, "къщите"от картони, клони и хартия- мизерия огромна- там във водата вършат всичко- та те не замърсяват ли?!

37

до 36

преди 5 месеца

За повечето хора начинът да си осигурят доход е да го разменят срещу труда си. Вие ако сте изключение, това не значи, че много могат да са като Вас.

36

Анонимен

преди 5 месеца

А добро утро......

35

Анонимен

преди 5 месеца

До 11 "Стига глупости,без богатите няма нищо да има за другите.Те осигуряват работа,заплати,стоки и всичко необходимо за живота на хората." Ох, ти чакаш нещо да ти дадат ли бе, чедо? Не можеш ли сам да си осигуриш работа и стоки, та трябва да плащаш на някой богат от труда си, за да ти ги осигури? Нещо ти е сбъркана представата за света...

34

пияница мистик

преди 5 месеца

Ами нормално е да е така. Но и бедните са на тяхна страна. Ето, примерно аз купя ТЕЦ Марица изток и дойдат някакви еколози и ми кажат да затворя, защото замърсявам въздуха и аз взема, че се съглася с тях и какво ще стане? Ами това, което вече видяхме :))) Работниците излязоха на стачка, че оставали без работа и блокираха магистралите

33

Анонимен

преди 5 месеца

Когато хората започнат да виждат живота такъв, какъвто е, ще бъдат добре. Когато не са заслепени от злоба и завист към ония, които им дават пари, хляб и живот.Добре работещият свят се срива, кой допринася за това, не държави, не народи, не богати и бедни, а политики, които разграждат сегашния свят, чии политики, разбира се не на ИИ, чий модел е това.:))

32

VD

преди 5 месеца

Каква новина е това? Все едно да кажат - 90% от тийнейджърите пушат, пият ХЕЛ и кафе....всеки ден някой пик**о около училището ми иска или цигара или огънче, а то ми стъга до пъпа. Богати винаги са казвали какво и кога ще стане и винаги ще е така. Както дори и сега се вижда навсякъде по света!!!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Тук се напълни с болнави комyнета и социалисти!!!

30

Анонимен

преди 5 месеца

И като имат 28 кли, да не ги карат наведнъж, бе? Създали са повече работа за ВАС!