21

Митев

преди 6 месеца

И всичко е само на книга,няма нищо общо с реалността.....

20

Анонимен

преди 6 месеца

Не, не отговаряме на критерия да имаме политици с достойнство и вдигната глава, хора със съмочувствие и взимащи самостоятелни решения без някоя галя да им шепне в ухото... С плуужеци до никъде!

19

Възмутен

преди 6 месеца

България и Румъния са заложници и жертви на вътрешните политически борби в Нидерландия и Австрия, а не че не са изпълнили изискванията за присъединяване в Шенген!

18

Антинатовец

преди 6 месеца

Да отговаряте на всички критерии вие сте дашни на всички евро чиновници и не отказвате нищо дори и секс. Границата ни разграден двор как така сме отговаряли на критерии? Кой корумпиран политик осъдихме че да отговаряме не знам? Поне на Кьовеши се надявахме да ги опандизи и нея я купиха и нищо не направи.

17

Лекар ихтиманец

преди 6 месеца

Да-а-а, по лесно ще отвличат деца в Румъния и наркотиците ще влизат по-лесно!

16

Радослав

преди 6 месеца

Всичките ни политици са като ромче второкласник! Ти го питаш дали е готово за контролното, то ти казва: да бате, всичко знам, аз направо за 5-ти клас при тате мога да кандидатствам. Идва контролното и двойка. Какво стана бе ромче: Еми аз такова, готов бях, ама се оказа, че контролното било по друг предмет и така.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Къде в Европа сте видели болшевики и внуци на комунисти да управляват и да пречат на гражданите да отидат на мач на стадиона? Това са глупости от сталинизъма, човеконенавистен строй, който съвременна Европа никога няма да приеме в Шенген. Как пък решихте, че ставате за Шенген с тези болшевишки плъхове, където ги избирате да ви управляват? Шенген е за свободни хора с европейско мислене,а не за роби на еврейските плъхове.

14

ПЕШЕВ

преди 6 месеца

E, не ни искат , защото сме много корумпирани и още ни мислят за троянски кон на рашистан...

13

цъфнали и вързали

преди 6 месеца

Значи критериите не отговарят за нас .Да се допълнят , примерно със стандарт на живота и тогава . Приличаме на бананова република с туземен диктатор , който и да е той , поставен от посолството за губернатор , ни суверенитет , ни дявол , ни държава , колония .

12

Анонимен

преди 6 месеца

Абе то може да отговаряме, ама хората знаят какво е тука. Такова нещо като частни митници, го има само тука и то се държат от доста съмнителни субекти. Също така си имаме хора в Магнитски на доста високи постове в държавата. Далече сме от нормална държава.

11

Истината

преди 6 месеца

Те е Европа не са толкова *** и слепи за разграденият двор България кадето срещу 50 евра всеки може дапресече границата . Като почнеш от подкупните гранични полицаи ,митничари и стигнеш до държавната администрация кадето всеки иска пари под масата. Да не говорим за държавните болници кадето ако не платиш те оставят да пукнеш нищо че си плащаш здравните осигуровки! Какъв Шенген какви 5 лева .

10

Анонимен

преди 6 месеца

Защо мълчахте тогава, през това време дадохта всички терени на Лидл и Кауфланд дори кръстовища със светофари им настроихте вътре в градовете при положение, че те трябва да са извън, кой кого?

9

тъпомер

преди 6 месеца

На никакви условия не отговаряме факт,корупция,чалга и ниска култура.Авсрия е просто избрана че уж тя не ни иска,истината е Европа не ни иска.Защо никой не инвестира в България,защото няма да им стигнат парите само за рекета от нашите политици.

8

Анонимен

преди 6 месеца

C тakивa cъюзници вparoвe нe ни тpябвaт...

7

Анонимен

преди 6 месеца

Да не от 12 години и полвина да ме готови или от 11 и три месеца ? Да провери и пак да доде да ни каже от колко време сме готови по години месеци дни часове секунди и милисекунди и чак тогаа ша на земат.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Щом не на пускат значи не сме готови - това е толкоз простоилогично. И какви са тия неща, които трябва да изпълним нали наужким сме готови ? С бърборене на празни приказки няама да видим Шенгеня. Това че на нас непрекъснато ни разправяте, че сме готови няма абсолютно никаква стойност. Не може да повлияе на каквото и да било дрънкането на празни приказки.

5

Анонимен

преди 6 месеца

Илияна е следващата калинка която ще се казва Илияна Габриел със синче Франсоа. Тези отдавна не са българи. Всеки ден стотици мигранти минават фондацийки им раздават диплянки какво да искат и къде. Сорос всяка седмица съветва европейската комисия. Шенгенската зона има квоти, влезем ли, по квотен принцип ще ни върнат най долната прослойкка от мигрантите които сега не седят тук като ще ни върнат и ромите.

4

Пенка

преди 6 месеца

Тя цялата Мара втасала,че само Шенген ни липсва,трайно и безвъзвратно! Какво ще се промени за народа гол и бос,НИЩО!По зле ,но не и по добре! Кои са критериите,на Сарафов,Бабата, Черепа,Шиши,Молеца,Плъха,Домуса, или баба Стоянка с кравата или козата? Пълна разсипия е в държавата ни!

3

Анонимен

преди 6 месеца

Нагледахме ви се, ЕС е в упадък, лошото предстои!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Шенген не работи на практика. Австрия затвори границата си с Италия заради нарушенията че Италия ги пуска. Еврозоната като сме толкова ниски на дълг за какво влизаме там като другите са задлъжнели и не отговарят. Нали плюеха по Живков че сме задлъжнели а сега дълга е 10 пъти повече.