32

Анонимен

преди 5 месеца

Няма да те призная Асене докато не наложиш 80% данък свръхпечалба на Лукойл, моб. оператори, банките и модерната търговия, знам ти помпа инфлация, не ти се получи с ДДС-то но ще имаш шанс да вземеш пари които така или иначе се изнасят. Ако не го направиш значи ти прибираш лично половината от тея пари!

31

Анонимен

преди 5 месеца

Основание няма но се повишават. Юхухуууу

30

вдигат се и без

преди 5 месеца

***! Прави се на неразбрал и незнаещ, че в България цените винаги се вдигат без основание! Как иначе да се пръкват по 4-5 нови милионери всеки ден в иначе бедната ни държавица с никакво производство!?

29

ДААА

преди 5 месеца

Затова реве Деляанчо Добрев, махат монопола на Лукойл и на Бойче фирмата Ипон остава на сух клон ако не е вече останала, като гледам какъв вой се надига. Бой по тази мафия навсякъде е навсякъде...............

28

Анонимен

преди 5 месеца

Бат Асан

27

браво бе Асене

преди 5 месеца

по БТВ това което каза за увеличение на заплатите с 30% в частния сектор последните години, наистина ме озадачи. Започвам да си мисля, че нещо не си в час. Ако на някой сервитьор шефа е решил да плаща по правилата и от 650 заплатата му е станала 900 лева - не означава, че заплатите са скочили с 30% в частния сектор. Ти изобщо какви статистики гледаш?!? Кой чужд инвеститор ще дойде в БГ и ще вдигне заплатите с 30% за три години? Много внимавайте с доходите на професиите с висока добавена стойност

26

По същество

преди 5 месеца

Кръстоска между прасе, пеликан и с акъла на гълъб. Що е то?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Верваме ти )

24

северозапад

преди 5 месеца

Е па как да му вервам, ,като всичко скача нагоре .Ако каже ,че е теглил дълг пак лъже защото не знае за какво му е ,нефело момче с усмивка на алчен и психо лъжец.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Цените на храните пак скочиха и Василев оряза и коледните чак през юни ако остане жив някой.

22

Анонимен

преди 5 месеца

Но пък има основания да се понижат, но това странно не се случва...

21

Анонимен

преди 5 месеца

Този не беше ли доказан мошеник, измамил един хора и откраднал активите на фирма им?

20

Язе

преди 5 месеца

Епа оти нема основание, увеличавайте ги неоснователно тогива!

19

Успокоих се

преди 5 месеца

Цените са каквито бяха, когато барела брент гонеше 100 долара. Сега е 73 долара. Руският Урал е под 60 долара. Този ни успокоява, че няма да вдига цените? Истинският въпрос е защо не падат поне с 15%, при положение, че от 100 до 73 е повече от 25% спад?? Къде отива тази разлика?

18

анонимен

преди 5 месеца

Този каквото каже, вярно е обратното.

17

А да сте на власт

преди 5 месеца

имате ли основание при положение, че щяхте да чегъртате герб а сега управлявате зседно с мутрата, че за капак и Делян Пеевски си развява коня из парламента.

16

Резил!

преди 5 месеца

Сърбите играят,наще гледат!ОПЪЛЧЕНЦИ!

15

То няма основание

преди 5 месеца

Да теглим и десетки милиатди дълг ама откакто вие сте на власт сме изтеглили близо 20 милиарда лева дълг. Нали така Кокорчо? Ти си супер хипер финансист ама така ги правиш бюджетите, че и тая година сме 4 милиарда дълг. И то съвсем без основание. Проблемът е, че вие теглите ама Българските граждани ще плащат.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Трябва да е по евтино.... С такива няма да вдигаме цените.... Трайно намалени.... Направо сте за разстрел.... Намалете

13

Анонимен

преди 5 месеца

То наистина няма основание за дигане на цените,ама те не са престанали да се вдигат в последните няколко години...