320

Обективен

преди 5 месеца

Ти си вреден за целия български народ , бандеровец.

319

Анонимен

преди 5 месеца

,,Стига бе,,,ти нали си свободен....отпред,явно вече знаеш от кой пол си

318

Анонимен

преди 5 месеца

Този човек получава заплата от нашите данъци и трябва да защитава БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ И ИНТЕРЕСИ, а не тези на Украйна и САЩ. От първия ден той прави всичко възможно за техните интереси, а не за нашите. ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО!!!

317

Лекар ихтиманец

преди 5 месеца

Най-вреден си за България!

316

Анонимен

преди 5 месеца

Скоро и твоето време ще дойде , уволнение

315

Някой

преди 5 месеца

Кой русофил си е купил руска кола !!!??

314

Анонимен

преди 5 месеца

До Вреден - От другия жужак още повече избегаха.

313

Вреден

преди 5 месеца

е Жужакът за всички руснаци. Един милион руснаци избягаха отЖужака и не искат да се бият за кефа на Жужака..

312

Анонимен

преди 5 месеца

Добре, че Путин сглупи да направи тая война, та да можем да се измъкнем малко от това руско влияние.

311

Сина

преди 5 месеца

Вреден си за България продажни дребно американо-укренско дребно човече!

310

Анонимен

преди 5 месеца

Ти си за Белене

309

Тагарев, TЪП

преди 5 месеца

Банаджио, вреден си само и единствено за България! И за ЧEП за зеле не ставаш, ама самочувствието ти е безкрайно!

308

Анонимен

преди 6 месеца

Така ли, гледал си Пригожин? Ами напиши US army moral waiver и ще прочетеш за процедурата чрез която американската армия сваля ограничението си за чисто досие и набира и настоящи и бивши затворници:-))) При британците си е практика от свят време, защото службата се счита за общественополезен труд. За легиона пък въобще няма какво да говорим:-)))

307

Анонимен

преди 6 месеца

"само дето другарката Нинова е пратила сина си да живее и да работи в Ню Йорк" -- от кое село беше тази другарка, че да е някакъв маяк на прогреса за мен и други подобни на мен ?

306

...

преди 6 месеца

Не съм гледал Том Беринджър как нахъсва да станат пехотинци,но съм гледал Евгени Пригожин,как искаше да използва "криминалния талант на пандизчиите, че да ги прати на фронта! Путин щял да им опрости престъпленията!

305

Анонимен

преди 6 месеца

101% съм убеден ,че от основаването му до сега - нито един алумни на Американския колеж не е постъпил курсант във военно училище. От всяко друго училище из Родината, ще се намери поне един. Извод - руската пропаганда е най- силна там. Правилният въпрос е защо?

304

Анонимен

преди 6 месеца

Гледали ли сте "Роден на 4-и юли"? Как Том Беринджър нахъсваше гимназистите да се записват за морски пехотинци? Да пратят генерал Съби Сабята да набира млади натовци за строя, не само да говори. Може тук-там отделни родители да го понабият, може и цели колективи ( В стил Паниковски) Но евроатлантическата ориентация изисква жертви, та дори и да е пердах на стари години.....

303

Факт

преди 6 месеца

Ако се чудите защо армията се поддържа в будна кома, а полицията се толерира, то отговорът е ***-българската армия винаги е била с народа, а полицията(и милицията!) - с властта! Затова не искат да има силна армия!

302

Анонимен

преди 6 месеца

На световните пазари няма "партньори" -- както заблуждават от еврокомисията, когато говорят за отношенията със сащ-- там има само конкуренция и месомелачка -- ако не внимаваш отиваш в месомелачката. Стратегически партньори няма. Председателката на партия алтернатива за германия Алис Вайдел иска освобождаването на цялата брюкселска администрация като негодна и вредна за ес. Самата германия вече е тръгнала надолу заради бок луци те в правителството й.

301

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам дали е вреден за руските интереси, но със сигурност е вреден за България. Първо му дайте пушка да разбере за какво иде реч, после министерско кресло. Няма как скатавка да ръководи ефективно военните въпроси.