5

Анонимен

преди 6 месеца

Най-добрият град за живеене, а трябва да е най -трагичният

4

Анонимен

преди 6 месеца

Аз не давам кръв! Става ми лошо и после губя съзнание и припадам. Не знам на какво се дължи!

3

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 3, абсолютно си прав! Хората в България умират без елементарна лекарска помощ, а ние ежедневно биваме заливани с информация за Газа, Киев и подобни. Лицемерието на медиите е безобразно вече. И за наглите санитарки си прав. И за ситуацията в Бургас(за другите два града не мога да дам мнение, но вероятно и там е трагедия).Както казват старите хора, време е да спрем да ревем на чужд гроб и да си оправим нашето здравеопазване! За да имаш общество са ти нужни здравеопазване и образование!

2

Анонимен

преди 6 месеца

Бургас, Сливен, Казанлък, Стара Загора (това са само болниците и здравеопазване, които знам от личен опит) са пълна трагедия. Доктори, които минават като вятър през отделенията и от там по частните кабинети за 100 лв на пациент, вечно кисели и изморени медицински сестри, които са на 70 години и работят на 3 места по 4 часа, неграмотни и нагли санитарки , които командват целия процес в отделенията. И вие сте седнали да ми оплакват болниците в Газа.

1

Анонимен

преди 6 месеца

До Муахаха, хуманно било :) Важно е да живеем здравословно за да са годни и органите, и кръвта, и тъканите ако потрябват на някого :) Роднините после най-хуманно сами плащат за погребения, място за вечен покой и подобни. Всичко това за благодаря :)Дори не е ясно, ако на теб ти потрябват кръв, органи или тъкани дали ще получиш :)Но път най-хуманно се грижи за твоите, че знае ли се кога ще възникне нужда да си химаннен. С уважение към хората, които чакат.Иронията е към лошата система, не към тях.