135

Анонимен

преди 5 месеца

А когато гласувахте за ППДБ какво си мислехте? Че ще работят за вас? Вие чакайте да видите със сметките за ток какво ни чака.

134

до 138

преди 5 месеца

Споко, тия до края на 2024 ще са в историята.

133

морски

преди 5 месеца

НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ХИНКОВ !

132

Петров

преди 5 месеца

Абе тоя Хинков нормален ли е ?! Народе ,осъзнай се - троя говори направо за геноцид !!! Хинков да си взема е-рецептите и да се оттегля !

131

Васил И.Кунчев

преди 5 месеца

Доста народ ще измре , защото няма да има време ( и пари ) да отиде на лекар . Ще настъпи масово крадене на лични данни . Това е поредната стъпка от дигитализацията на обществото т.е. превръщането на всеки свободен в НЕ .

130

THE BEST

преди 5 месеца

Колко хубаво ще е за всичко да се иска е-рецепта. Какво чакане по лекари ще падне. А колко хубаво е като ти кажат, че програмата не работи или НЗИС не работи или още по-хубаво - няма интернет - и здравето ти да зависи от това! ЗА огромно мое съжаление повечето хора искат е-рецепти, след като нито се протестира , нито се пише на някоя партия или институция - за да се променят нещата. А и на всичкото отгоре се плаща за лечението - с е-рецепта. НЕ е БЕЗПЛАТНО. Е това не го разбирам ......

129

Анонимен

преди 5 месеца

Хинкооо, Хинко, баби, оди си докът е време!

128

x

преди 5 месеца

Амазон пусна услуга,телемедицина за 9$ на месец връзка с лекър.

127

Анонимен

преди 5 месеца

Колко дни ще се чака по кабинетите и колко на опашка в аптеките докато си вземем лекарствата. Този нормален ли е? И сега е хаос- дали със електронна или с хартиена като има предписан антибиотик си се взима. Каква е разликата? Че те личните лекари за най-дребното нещо дават антибиотици вие в рецептите търсите проблема. И като е наложитебно и два дни личните лекари не могат да изпишат/или по празници/ какво се прави?

126

Анонимен

преди 5 месеца

На много места в България, на хората им се налага да вървят километри пеша, често дори из стръмни планински пътеки или каменисти урви, за да стигнат до транспорт изобщо, те електронна рецепта им искали, добре ли сте?

125

Анонимен

преди 5 месеца

Това ще доведе до опашки пред лекарските кабинети, а да не говорим за инвалиди и трудно придвижващи се хора как ще се справят или пък неосигурените или тези, които нямат средства, отделно и проблем за хората от отдалечени места в полуобезлюдените райони и още и още.

124

Анонимен

преди 5 месеца

До Антинатовец, Тази система не е американска , бе, там нямат общо здравеопазване и задължителни здравни осигуровки, електронните рецепти и рецепти за антибиотици и всичко, го измислиха някои алчни дебиили от ЕС, за да лапат пари, а и за да проследяват и контролират хората, а сега и тук го въвеждат, ***! Политиката им е ненормална и нелогична в някои отношения и не разбират, че държавите не са еднакви(!), за да се водят по лудостта на някои командващи малцинства.

123

аз

преди 5 месеца

ДО 129. Върви си търси парацетамол при Митрофанова.

122

От това правителство

преди 5 месеца

Нищо смислено не видях до сега

121

Антинатовец

преди 5 месеца

На този *** както и на цялото правителство всички заръки им ги диктуват от американското посолство. Значи да побързаме поне с парацетамол да се заредим в промишлени количества че и него няма да можем да си го купуваме свободно както и Витамин С макар че не го ползвам.

120

сакънчо

преди 5 месеца

Думата - задължителни, си я избий от главата! Нищо задължително не може да има касаещо теб и тялото ти.. Още повече в такава тоскична среда пълна с измамници

119

1243

преди 5 месеца

До анонимен 127. Абе ти гледай твоите си приходи. И бачкай на няколко места, че да имаш пари за доктор.

118

анонимен

преди 5 месеца

ЧУДЕСНО УВЕЛИЧАВАТ ПРИХОДИТЕ ОТ ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА ЗА ЛЕКАРИТЕ. ЗНАЧИ ЗА ДАДЕНО ЛЕКАРСТВО ЩЕ ТРЯБВА ВСЕКИ МЕСЕЦ ПРИ ЛИЧНИЯ ДА ГО ИЗПИСВА ЗА ДА СИ ГО ВЗЕМЕМ ОТ АПТЕКАТА НАПРИМЕР НЕЩО ЗА ВИСОКО КРЪВНО. ВМЕСТО ДА ХОДИМ ПО РЯДКО ПРИ ЛИЧНИЯ ЛЕКАР НИЕ ЩЕ ХОДИМ ВСЕКИ МЕСЕЦ. САМО ИДИОТИИ ИЗМИСЛЯТ.

117

sdfgh

преди 5 месеца

А, защо вас да не ви електронифицираме, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО при това. Не само сте напълно ненужни, но и ЗЛОВРЕДНИ.

116

Оставка

преди 5 месеца

Оставка