15

Анонимен

преди 5 месеца

Оглеждат къде:Люлин доста стари-вече дървета -общината СПИ .А когато стане беля оправдания на гърба на пострадалите.

14

Анонимен

преди 5 месеца

Напротив трябва да почнат да залесяват огромни гори за да спират вятъра. Само сечат и ще става все по-зле.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Предлагам и на варненска община да извърши оглед на БЕЗопасното дърво, което уби човек. И на избирателите да си ги изберат пак същите.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Лошото е,че в тези бури падат и здрави дървета. То няма как и всичко да се изсече. Донякъде каквото е писано това ще стане. В двора си имах здрав,висок бор. И миналата година при един вятър се отчупи 5 метра от върха и падна. Нямаше никъде изгнило. Просто не издържа на вятъра

11

Е, точно сега ли?

преди 5 месеца

Столична община е най - зле управляваната в страната, най- мръсната, най-разхвърляната!!!Лошото е, че страдат хората ...

10

Анонимен

преди 5 месеца

Mda

9

Защо активността

преди 5 месеца

Е само в един район? Да се задействат всички районни кметове, най-вече за Бояна, Драгалевци и Симеоново. Хората пишат молби и чакат с години,за да отрежат опасни, високи полуизгнили дървета и клони, застрашаващи електропреносната система , къщите, автомобилите и пешеходците. Ненормални законови общински разпоредби, граничещи с безумие! А служителите в районните общини се ослушват, не работят и чакат заплатата или нещо допълнително да получат. Докога!?

8

Анонимен

преди 5 месеца

Те ако оглеждат е нужмо да се премахват ,а не да падат дървета на хората

7

КМЕТА ТЕРЗИЕВ

преди 5 месеца

РАЗРАБОТЕН Е ГРАФИК ЗА ОЦЕНКА ЕКОЛОГОСЪОБРАЗНОСТТА НА ДЪРВЕТАТА В СОФИЯ, КАТО ОТ 20.11.2023 ДО 31.05.2024 ЩЕ СКАНИРАМЕ ВСЯКО ДЪРВО В СОФИЯ,С ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ СКЕНЕРИ ОТ КОРЕНИТЕ ДО ВЪРХА НА КОРОНАТА. МОЛЯ ГРАЖДАНИТЕ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С ГРАФИКА И ДА ОСИГУРЯВАТ ДОСТЪП ДО ДЪРВЕТАТА. НАРУШИТЕЛИТЕ НА ГРАФИКА ЩЕ БЪДАТ ГЛОБЯВАНИ ПО 10 000 ЛВ!!!

6

Диана

преди 5 месеца

До гражданин - никого няма да осъдят-бъди сигурен. Ако ли пък се случи, ние с нашите данъци ще платм тяхното безхаберие, некомпетентост и най-вече алчност. Къде остана смисъла на живота? В това да пълним едни гуши, които се гаврят с нас приживе и нехаят, когато някой си отива бадева. За тях ние сме семпли същества, които само трябва да гласуват и стоят мирно и тихо. СТИГА !!!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Нещо за североизточна България да напишете, комплексари такива долнопробни?

4

Анонимен

преди 5 месеца

ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР ЗА МИХАЙЛОВИ И ЛОЗАНОВИ. НЯМА ДА СПРЕМ С ЕДНА ОСТАВКА.

3

Анонимен

преди 5 месеца

След дъжд, качулка.

2

Аз

преди 5 месеца

София е пълна с опасни падащи предмети, просто се съобщава като стане инцидент. Преди 1-2 години пред очите ми на входа на Южен парк от към ул. Нишава падна огромен клон. Чудо, че нямаше пострадали, и пак преди толкова време на бул. Мария Луиза при централна гара падна цял билборд на булеварда. Колите бяха спряли на червен светофар, а пешеходци по чудо нямаше в този момент. После гледах, никъде не беше отразено, бяха разчистили и покрили на бързо тази безотговорност. Яд ме е, че не снимах.

1

гражданин

преди 5 месеца

Сега близките на убитият човек да ви съдят за милиони ,защото само топлите столовете по кабинетите а не излизате по улиците на проверки за състоянието на инфраструктурата .!