33

за промити черепи !

преди 6 месеца

Докато политическите динозаври не се разпаднат, болшинството от ресурсите, включително човешките, ще бъдат системно унищожавани. НЯМА КРИЗА НА РЕСУРСИ !!! СВЕТОВНАТА КРИЗА Е КРИЗА НА ШАЙКА ПСИХОПАТИ, РАЗПРЪСНАТИ РАВНОМЕРНО ИЗ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ПРОМИВАТ ЧЕРЕПИТЕ НА МИЛИАРДИ ХОРИЦА ОЩЕ ОТ БЕБЕШКАТА ЛЮЛКА, ЗА ДА ГИ ТЪРПЯТ !!! ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА МЕЖДУ НАС И НИ СЕ ЧУДЯТ НА ОВЧЕДУШИЕТО !!! ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СЕ гаврятСвас !!!

32

Емил СТЕФАНОВ

преди 7 месеца

Такива зверства съм виждал само по филмите...

31

Анонимен

преди 7 месеца

Единственото общо между Палестина, Израел и Украйна, са САЩ, Иран и Русия. Понеже много нашенски *** виждат само в черно-бело, чуят ли САЩ или Русия, се чувстват значими само ако заемат страна и от яд да са против САЩ или Русия. Те не се вълнуват от тероризъм, убиване на деца, никога не реагират ако подобно нещо стане в Мексико, Мианмар, Сомалия или Корея. Също както при кучето на Павлов, лигите потичат първосигнално само ако чуят заветната команда САЩ/Русия. Това не са и българи.

30

терористиИДИОТИ

преди 7 месеца

ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ ЗА ДА ОТИВАТ ЗА ХУМАНИТАРНИ ПОМОЩИ ЗА терористиИДИОТИ !!!

29

КатоДойдатВ България

преди 7 месеца

ТЕРОРИСТИТЕ И ЗАПОЧНАТ АТЕНТАТИмалоумните ДЕТО ГИ ЗАЩИТАВАТ ЩЕ СЕ СКРИЯТ ПОД ПОЛИТЕ НА ЖЕНИТЕ СИ !!!

28

Анонимен

преди 7 месеца

Защо въобще сравнявате Украйна и Израел? Освен че сащ и иран подкрепят някоя от страните? Палестина нападна Израел, там си е обявена война и от двете страни и никой не отрича. Не забравяйте, че Хамас са правителството на Палестина. В другия конфликт, Русия твърди че е специална операция и не са обявили война.

27

пияница мистик

преди 7 месеца

Е, и? Голяма работа. Те тези се плодят като канални плъxoве. И никаква полза от тях. Даже много ги жалят евреите

26

Щерю

преди 7 месеца

Целта на Цахал е да избива не бойци на Хамас - а хиляди палестински деца, които след 20 години ще застрашат Израел...

25

Анонимен

преди 7 месеца

Не забравяй обаче и цар Иван Шишман евреина! Който пък до последно направи всичко да спаси България от османските орди. И между другото, уафа е телевизията на Хамас. Откога станахте талибани и главорези?

24

Българин

преди 7 месеца

Камелийко, кви са тия списвания без контекст? На 7-ми Октомври, в навечерието на подписване на мирен договор между Израел и Саудитска Арабия, Хамас нападнаха Израел с цел да осуетят мира. Звераски клаха, изнасилваха и раниха хиляди; стотици отвлякоха. Израел заслужено им отвръща на удара, предупреждавайки седмици с листовки, смс и какво ли не цивилните да се оттеглят. Който е останал да се бие на страната на Хамас - хак да му е! Бой до последния хамасник убит или предал се, зад Израел до освобож

23

Анонимен

преди 7 месеца

До 26. И точно заради ВВС евреите са разнасяли калашници? Откъде ли са ги взели,в израелската армия не са на въоръжение? Може би са ги купили от Москва?Май те сърби главата..отвътре?

22

Умен

преди 7 месеца

Тези жестокости няма да бъдат забравени и кривоносите ще живеят в хорор,завинаги.Годината не е 1967 и арабите не са тези с камилите.През годините си набавиха достатъчно оръжие.Вече дори и ФАЩ има страх от Иран .Така ,че ще дойдат добри времена.Ще има бой по църните кривоноси.

21

Анонимен

преди 7 месеца

Изобщо "Хамас" излязоха слаби математици и тактици ! Всичко, което направиха е,че донесоха много повече мъка за собствения им народ.Но те това винаги са искали - Да станат мъченици! Обаче в очите на света изгубиха шанс за суверенно управление, защото се оказа че не могат и не желаят собствена държава, а партизанщина и тероризъм! Затова в историята няма ц**анска държава! Няма и да има!

20

Бой

преди 7 месеца

по терористичния инкубатор! Слава на Израел!

19

Ббс им се изсмя

преди 7 месеца

БиБиСи даде какви скалъпени видеа разпространяват евреите, с които оправдаваха агресията си нас болница с недоносени деца и раково болни. Две различни видеа за това как заварили помещение в болницата. На едното има два калашника, на другото един. Сложили и Коран. И някакви други неща и ги наредили за снимки, но недогледали. Самото ббс ги показа и им се смя. Приличаха на видеата, в които търсеха оръжията за масово унищожение на Саддам.

18

АнтиЗомби

преди 7 месеца

Над 1000 руски войника умират всеки ден в Украйна ::)) Не зная каво общо има с темата, но ми се прииска да го напиша ха-ха

17

Умен

преди 7 месеца

Международното право умря,както умряха хиляди деца в Газа.Стана ясно ,че силния печели.Ще пребъде този,който има най-доброто оръжие.Чух ,че до 12 дена Иран могат да имат атом.Да видим кой е следващия .

16

Анонимен

преди 7 месеца

Много ми харесват санкциите на Турция срещу клюноносите. Ако продаваш 4uфyтаpcku стоки,ти палят магазина.

15

Izzeddin el Kassam

преди 7 месеца

исрел изгуби над 45 танка за два дни. Оказаха се неподготвени за война по улиците на Газзе. Сега си избиват яда на жени с деца и инвалиди. Това са нацистите на 21-ви век. Началото на края на исрел се вижда все по-ясно.

14

Анонимен

преди 7 месеца

Израел е държава за пример! Европа да гледа и да се учи, как се действа с тарамбуките! Не, ела да те нахраня, пък ти после направи едно атентатче и вдигай пръста! Само от сопа разбират тия магали!