93

Анонимен

преди 5 месеца

Унгария си гледа интереса ние точно обратното. Роби сме и пак ще бъдем защото не ценим нито свободата нито приятелството. Ние Бг сме предатели , при това сами на себе си. Не отивате ли по магазините ресторантите парковете ? В каква страна живеете. Това ли е България която обичахме ?!?

92

Анонимен

преди 5 месеца

Защо не излязат вече тия от тоя ЕС, само плюят, а стоят в него. Или Орбан знае какво ще направят унгарците, ако повдигне въпроса?

91

Интересно!

преди 5 месеца

Заради сърбомакетата, над нас бе оказан натиск от всички държави в ЕС - също и от САЩ! Интересно ми е, дали и спрямо унгарците ще има подобен натиск или принципът ще бъде - спрямо едни може(щото е правилно), а спрямо други - не(щото е неправилно)!

90

Анонимен

преди 5 месеца

този орбан говори само истината

89

Христо Христов

преди 5 месеца

До 65 "Ние не отидохме в ЕС , но те дойдоха при нас. " - окупатори демек...

88

Христо Христов

преди 5 месеца

Унгарците първи разпознават диктатурите и се съпротивляват. Немците никога не осъзнават диктатурите и са вечни роби. По-долу от немеца е единствено балканският му фен. Факти.

87

Анонимен

преди 5 месеца

А бря, ние като сме отдававна ЕС гестапо ,да ме видели добро ,а за Украйна ,ако остане нещо от нея след 6 месеца ще е добре фашисти

86

Тази е една от

преди 5 месеца

причините Орбан(Унгария) да бъде ударен(а) от запада(чрез марионетното правителство на БГ с премиер hamстера академик)с повишените разходи за пренос на газ,които видите ли нямало да бъдат плащани от друг,а от Газпром.Поредната мярка срещу руснаците,която е ялова,неработеща,но води до смразяването на БГ с други страни, макар че те вероятно разбират,че ние сме жалка маша в мазни чужди ръце.За запада ние сме гетото на ЕС,а за другите страни от ЦИЕ-омразен пандурин на чужди интереси.

85

Анонимен

преди 5 месеца

От другия месец започваме да купуваме украински храни по квоти. Може би за това нашите птици ги хвана птичи грип и ги изколиха предчолагам , но няма проблем имаме квота за украински храни за народите. Управляващите и богаташите могат да си внесат за себе си храни от Латинска Америка.

84

Анонимен

преди 5 месеца

Може да си драскате колкото си искате но Унгария е в много по добро положение във всяко едно отношение от нас и най вече географско. Понеже ние българите не ценим свободата и не осъзнаваме къде се намираме много вероятно е пак да я загубим и то завинаги. А може и да изчезнем...

83

Анонимен

преди 5 месеца

Не подозираш колко си прав но вие много повече пречите на всички нас.

82

Путин

преди 5 месеца

BYD, която преди повече от десетилетие привлече внушителна инвестиция от мултимилиардера Уорън Бъфет, днес е най-големият производител на електрифицирани автомобили в света. По данни за 2022 компанията е произвела 1.9 милиона електромобила и плъг-ин хибрида, изпреварвайки с над 600,000 бройки Tesla.Това е поредната голяма автомобилна инвестиция, привлечена от Унгария. Заводи в страната имат Audi, Mercedes и Suzuki, а BMW в момента строи най-модерния си завод край Дебрецен.

81

пияница мистик

преди 5 месеца

Путларашкият погъзypник пак се появи да защитава господаря си Пyтлapax. Чудя се тези в ЕС tъпи ли са, че го търпят още този ненормалник, ами не изхвърлят Унгария от ЕС. И той се окопал като истински диктатор. 100 години само той на власт

80

Анонимен

преди 5 месеца

И нека напомня че това не е ЕС на Де Гол, а ЕС на Сорос. Орбан не веднъж е казвал че ЕС трябва да се преформатира и да не е на Сорос.

79

Анонимен

преди 5 месеца

Ей го и следващия. Ес каква му е процедурата за гонене като даже няма регламент за напускане. Освен това се налагаше да правят поправки понеже създаването се лаза фалстарт. Ама седи един луумпен дриска като даже не знае че формално ес създаден чак 1992 с маастрихсткия договор. А 2007 се наложи да правят поправки с лисабонския договор

78

Анонимен

преди 5 месеца

То и Орбан е на светлинни години от понятието политик на страната членка на ЕС. Ама засега все още го траят.

77

Европеец

преди 5 месеца

На светлинни години е тъnaта ти Унгария с твоята диктатура.

76

bl

преди 5 месеца

Орбан - астроном! Следващата му мисия е да открие най-близката черна дупка и да прати украинците натам.

75

no Orban

преди 5 месеца

Пък Орбан и Унгария са много близо за изригване от ЕС.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Китайската BYD е на път да се превърне в един от най-големите производители на електрически автомобили в света. За да задоволи допълнително търсенето на европейския пазар, BYD ще изгради фабрика и в Европа. Вече е ясно, че фабриката ще бъде в Унгария, пише германският вестник Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung.