67

Ангелина

преди 5 месеца

Вие Рашидов никога не сте "влезли " в политиката ,защото такава отдавна НЯМА ,ОТКАКТО ВАШИЯ ВОЖД Е "УПЪЛНОМОЩЕН" ОТ Т. Н "ЗАДКУЛИСИЕ" ДА СЕ ПРАВИ НА ВСЯКАКЪВ С РЪКОВОДИ ФУНКЦИИ И НА НОВИЯ ВИ КУМИР ДП !Продадохте се не на "политиката" ,а на тези ,на които им е вменена "роля" да се правят на политици ,а всъщност са най- обикновени в по- голямата си част престъпници с костюми ,които разполагат с власт и ресурси ,за да убиват. Жалко е ,че сте "уж" човек на изкуството ,а си без "грам" духовност.

66

баба мара

преди 5 месеца

колко пъти писахме да си чукаш камъните в ателието и да не се занимаваш с политикаама не първо заплата второ пенсия трето някоя далавера господ ти прати знакда мирясаш ама ти от знаци не разбираш сега престани да ни занимаваш с твоитепрос-то-тии никои не го интересува ти си никои

65

Анонимен

преди 5 месеца

човек трябва да влиза в политиката за да гради държава,а не да гепи

64

Анонимен

преди 5 месеца

грешката ти е герб,нормален човек няма място таз човекоядска пария

63

Анонимен

преди 5 месеца

То и ние съжаяваме, ама...

62

Анонимен

преди 5 месеца

Дърто и досадно мрънкало!

61

Дуньо умният

преди 5 месеца

Вежди,не чуваш ли,че всичко което ломотиш,дрънчи на кухо.Ти на ден по няколко пъти величаеше най простия българин,вдигайки го в облаците,само и само да си близо до него,респективно до многото мангизи.Спри с твоя "плач",защото няма кой да те съжали.

60

Бай Ганьо

преди 5 месеца

Всички сте макари-от всички партии, администрации, къщи и апартаменти.Погледнете се в огледалото.

59

Отвратен

преди 5 месеца

След последната недостойна постъпка на Вежди Рашидов от най-високото място на трибуната на българския парламент, където той се изказа брутално цинично за жени жертва на насилие, чудя се как има наглостта да се появява в медиите и да се изживява сам за жертва!

58

Хахаха

преди 5 месеца

Вежди Рашидов чак сега ли се сети да се изживява на жертва на Борисов! Толкова време мина! По-рано не можа ли? Къде беше до сега? Айде номерата на китайката.

57

Парадокс Бг

преди 5 месеца

Рашидов е позор за българския парламент! Нищо не оправдава грозните думи, които изрече по адрес на жените жертва на насилие! Психопатите оправдават насилтиците и хвърлят вина на жертвите! Сбъркан морал и ценностна система има той!

56

Реалист

преди 5 месеца

Вежди не знае езика на морала! Да внимава с какви имена нарича жените! Този е сексист и е срам за това, че беше част от Българския Парламент!

55

Дедо

преди 5 месеца

До Право на мнение!Много сте емоционален,председател го избраха като най възрастен,мнението му за ми ту се оправдава все повече с годините,произведенията му са си негови,че се е провалил в тая мръсотия само е положително за него

54

Анонимен

преди 5 месеца

Искаше да кажеш: Съжалявам, че станах приятел на Б.Борисов. Питай Цветанов, Фидосова, Цачева, Цв.К. и т.н.Има една поговорка: Таралеж за възглавница и милиционер за приятел. А ББ е милиционер и то от кадрите на Симеоновската висша милиционерска школа.Като такъв той сутрин мисли едно,на обяд - друго, вечерта - трето. В едно е железен като милиционер: наложи ли се да спечели нещо за твоя сметка,бъди сигурен,че ще те прецака.Приятел може да му бъде само Перуката заради футбола,но и това не е сигур

53

Някой

преди 5 месеца

Когато Лъвът падне,и глутницата наскача да го облае! Вежди е личност, и колкото и да лаят първосигналните, ще си остане такъв! Е, като поостарееш малко, и след толкова стресове и алкохол,може и да се появи някой друг проблем като се събудиш, но аз му пожелавам успех!

52

Анонимен

преди 5 месеца

Стига мрънка соц дониснико.Всички ти видяха нивото.Ти си позор за НС.

51

Г557дт

преди 5 месеца

Този е изпечен лъжец, нагъл и ароганген, винаги търсещ подкрепата на силните на деня.

50

Право на мнение!

преди 5 месеца

Най-голямата гавра за българите беше, че този пр.о.с.та.к Веждю, който се изказа от трибуната на българския парламент, макар и неофициолно на микрофоните, в подкрепа на насилието над жени, та този паднал духовно и морално човек Борисов го направи Министър на Културата, а депутатите го направиха Председател на Народното събрание!!! Това може да се случи само у нас, където липсва морол на всяко ниво и арогантността и лъжите се считат за нещо нормално!

49

до Samo minavam

преди 5 месеца

Аре продължавай!!! Не се спирай!

48

Анонимен

преди 5 месеца

И ние съжаляваме, *** за зеле не става от теб....