9

Анонимен

преди 5 месеца

Тези не четири, а повече милиарди заминават за сащ, подарени им от техните агенти тук настанили се във властта и за които овчеглавият български народ гласува на всички избори. Когато се опитваш да кажеш нещо говори така, че и най простите да те разбират.

8

Помнещ

преди 5 месеца

Този донякъде го уважавах, но откакто отиде на Гей-парада/ бил против хомофобията/, и каза че ако зависело от него щял да разреши агитация на турски , вече не знам какво да мисля? Или е съвсем неадекватен,или се е приел насериозно и не знае какво иска! Всъщност,неговото не се губи! Доколкото знам, фирми на жена му се занимават с износ на ток!

7

Анонимен

преди 5 месеца

Накарайте Боко да върне откраднатото. Толкова ще дойде горе-долу.

6

парите ги няма

преди 5 месеца

Трябва да обложат банките и мобилните, часните фирми печалбата. И ще спрат бесмислени магистрали и метро които са много скъпи и ненужни.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Сърбия и Унгария не си плащат а бг измират от беднос и им превозват гас. Както стана и с украинците живеят с помощи в бг а за бг няма и са безработни и не може и да се лекуват.

4

русофобоковците чуха

преди 5 месеца

истината от малкото нормални политици и се разсмърдяха на копейки

3

Анонимен

преди 5 месеца

Кадиев не беше ли ти зам-министър като България се оказа със спрени евро-фондове.И с дупка от 4 млрд лева през 2009 като бяхте вдигнали пенсиите с предна дата предизборно ?

2

Анонимен

преди 5 месеца

А при теб, за 5 копейки.....

1

Анонимен

преди 5 месеца

Айдеее,още един оракул.Не сме се отървали още от апокалипсиса на Николай Василев и тоя се изходи.Да се чуди човек при толкова финансови фарисеи защо сме на това дередже?!