36

Ангелина

преди 6 месеца

Хекимян ,беше ясно на всички малко мислещи хора в България ,че ти не си "журналист" , а си обслужваш персонал на ББ и компания ,но имаше поне "приемлив" лицемерен " външен образ ,който е "емблемата" на всички агресивни кариеристи ,като теб ,докато си мислеше ,че си "под прикритие" . Сега вече ,след като си "осветен" си показа "истинското лице" ,т. е ,че нямаш такова , демонстрираш поведението и реториката на вашия "пръв учител" другаря Борисов.

35

Човек

преди 6 месеца

Омръзна ми да слушам и гледам българските политици. Абсолютни ***. Да избират председател и да започват работа. Нали за това са избрани и за това им се плаща? Редно е най-голямата група да посочи кой да е председател и това е.

34

аман бе

преди 6 месеца

Заради лошия избор, много хора като мен не гласуваха за Хекимян. На балотажа трябваше да избера с отвращение по-малкото зло Григорова, защото се разбра още преди основните избори, че ГЕРБ ще загубят много. Бойко не си направи извода как ни натресе първия мандат на ***, защото издигна неизбираемата за президент Цецка. На последните презид.избори Минко Герджиков беше отличен избор, но кирококорковците ни натресоха пак ***. Е сега всички патим от тези грешки на матряла.

33

Анонимен

преди 6 месеца

БСП и Възраждане са на пряко подчинение на шефа на Хекимян .

32

Баба Радка

преди 6 месеца

Антоанчо, бабиното, прецака се здраво като си даде дупето под наем на чичо си Боко! Сега си последна дупка на кавала, чедо! Недей се много напъва да не направиш пак беля, че памперсите с твоя номер са скъпи! И си слагай редовно перуката, подарена ти от др.Фандъкова! Недей кри, че си от четата на Евгени Ватмана-Минчев! Не е срамно, на баба сладуранкото! Чичо ти Боко те употреби като тоалетна хартия след ходене по голяма нужда и така ще останеш като ненужен кратък гербаджийски спомен!

31

Анонимен

преди 6 месеца

Чака евроизборите да ходи евродепутат. Бойко още в началото му е казал че кмет няма да стане а ще то прати в Брюксел. 15 хиляди евро заплата. Не е за изспускане.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя сам се прецака като се залепи за герб.

29

Наблюдател

преди 6 месеца

Аз пак нещо не разбрах? Значи ,софиянци сами си натресоха тези нефелни комунистически израстъци,и сега се набират,пак ГЕРБ да им е виновен за тяхната неадекватност и некадърност? Ами хайде понапънете се,идете при партията-майка,обединете се леви и десни комунисти,па се опитайте и някаква работа да свършите!

28

Време е

преди 6 месеца

да ти бием един шут на тебе и на оная вулгарна женица . Вредни същества за СОС. Оставка!

27

sdd

преди 6 месеца

върви се към нови избори за съвет

26

Ами

преди 6 месеца

... Хекимян си го казва простичко...Оправяйте се сами! Вървете при БСП и Възраждане ,с които се коалирахте на местните, нас не ни закачайте! Какъв му е проблемът на Терзията и на ония , Обратния? Много лесно е да се плюе,друго е да се върши работа!

25

Аноним

преди 6 месеца

Само 16% сте

24

Анонимен

преди 6 месеца

герберска плюнка

23

Black Sea

преди 6 месеца

Айде стига сте ни занимавали с този ***. Изпята песен. Сам си е виновен. По-важното е погрешната практика за избиране на шеф на общинския съвет. Какво означава най-голямата група да осигури избирането му.? Мисля че трябва най-голямата група направо да посочи кой е и толкова. Затова е най голяма. Лесно е. А вече гласуванията на решенията си е друга тема. Там да търсят консенсус. Иначе разни лузъри като Възраждане и БСП ще се тикат и те да имат свои представители за шеф.

22

Анонимен

преди 6 месеца

Колко умен трябва да си,за да се откажеш от престижна позиция и 30 бона заплата,за да пристанеш на една тиква?

21

Анонимен

преди 6 месеца

Ся на тая телевизия как да и викаме? БацоТВ?

20

Анонимен

преди 6 месеца

А бе как така строителите на метра и магистрали 20 години не могат да наредят 500 павета?

19

Анонимен

преди 6 месеца

Не знам дали е хомо ама много прилича. Пък у на 43 години ерген....

18

Анонимен

преди 6 месеца

ХъкатаМъкатаМян, новото *** га ре на Тиквата много прилича на младия Ахмед Доган.

17

Аноним

преди 6 месеца

С 16 % незнам КОЙ е потънал погром