174

Феминистът.

преди 5 месеца

Господин 207, колко от хората в сегашната администрация са на възраст 40 или повече години и са живели в страната. Защото тези хора от администрацията са ходили в казарма по принцип, стига са били здрави и да са ги викали в казарма. А какъв е техният брой от цялата администрация? Ами депутатите? Огромна част от депутатите са много по-възрастни хора и те със сигурност са уреждали отношенията си с военните по законен начин относно наборната служба.

173

Феминистът.

преди 5 месеца

Господин 208, армията няма да има достатъчно хора без значение от министъра на отбраната и неговите персонални качества. Който и да е министър на отбраната, армията няма да има достатъчно хора. И така е в почти всички страни, проблемът е епохален.

172

Феминистът.

преди 5 месеца

Никой не ще да мре за САЩ, казвате. Да разбирам ли, че сте готов да *** за България, ако страната е неутрална или има друга геополитическа ориентация против САЩ. Вие въобще готов ли сте да се жертвате да каквото и да е било или за когото и да е било. Аз не съм.

171

Анонимен

преди 5 месеца

Никой не ще да мре за САЩ, даже и жълтопаветните грантаджии.Само украинците се излъгаха.

170

Анонимен

преди 5 месеца

Г-н Тагарев, докато Вие сте министър няма да се намерят желаещи за армията. Всички знаят в интерес на чий народ служите. И това не е българският.

169

Анонимен

преди 5 месеца

Ми г-н министър администрацията сега от 3 г.е от ПП които не са ходили в казармата )

168

Хаха ха

преди 5 месеца

Пп/бкп дойде на власт и ще вьрнат казармата , като нищоОти скачахте за демокрация и банане

167

Анонимен

преди 5 месеца

Кариера в администрацията - това го разбирам, че става дума за началническите длъжности. С тях няма да си решат проблема с резерва - малко са, голяма част са жени и повечето не са вече млади.

166

Баце

преди 5 месеца

Боже каква неграмотност от този украински агент. Първо трябва да промениш бая други закони и кодекси бе шмульо. А за сведение на тази кратуна - кариера в държавната администрация правят само правилните хора от правилната партия и правилната рода. ***.

165

Анонимен

преди 5 месеца

Пълни глупости! И администрацията ще остане без служители. Те не че тези сега вършат някаква полезна работа. После по време на война, от администрацията ли ще взимат хора да пълнят окопите или? Не ми се вярва. Някой друг ще умира. Значи това няма смисъл. Явно някой вярно се чуди как лека-полека да върне казармата на малки стъпки. Както е приказката за сварената жаба без да се усети. Първо трябва да се изчисти армията от *** и хора които не правят нищо, пък после да се чудят как да попълват.

164

Идеалист

преди 5 месеца

До Анонимен Този човек вероятно има мозъчен тумор. Така изглеждаше сенатор Маккейн, който спря Южен поток>

163

Груйо Михалов

преди 5 месеца

По-добре адължитело 3 години строителни бригади по държавни строежи ако искаш да си политик и + 3 години в селското стопанство ако искаш да си депутат да видят как се вади хляб не само с *** и интриги да стават политици.

162

Да ви сера в устата

преди 5 месеца

Тук има яко кBичeне на тлъcтите шoпaри от държавната администрация... Сега някакъв yял се чиновник долу пише, че трябвало било съпричастност на целия народ, трябвало да сме единни всички против желанието на политиците да ги пращали за пушечно месо в Украйна. Абе усетихте дeбелия и веднага призовавате за единство. Къде бяхте на митингите за мир тази година? Къде бяхте когато писахме, че има много призовки от военните окръжия. Подигравахте ни се, че сме били страхливци. Айде пътя за Украйна!

161

Анонимен

преди 5 месеца

Все едно не сме виждали какви бурета са по администрациите. То под 50 години или няма, или са на една кофа лекарства. Истерична лелка в менопауза и пълно бойно снаряжение? Тя има поне 5 диоптъра, бе! Те и сега могат - нормативът е 100 коремни преси (37-41 год) за 1 минута. За жени става дума. Има някои фитнес пcихaрки, които могат. Но са с доста добре платена работа, за да могат да си го позволят тоя режим. Не са по администрациите. Ония знаят 2 изречения - "платете такса", "попълнете формуляр"

160

Анонимен

преди 5 месеца

Изглежда все едно добавят голям минус към добавките в администрацията.

159

Щирлиц

преди 5 месеца

Не,никой нормален българин,не би трябвало да иска "кариера"в колониалната администрация на Козяк.

158

Аха

преди 5 месеца

Ако администрацията отиде в армията кой ще обслужва гражданите? Изкуственият интелект? И защо в големите магазини масово пускат каси на самообслужване и оставят само по една касиерка да се мъчи с 10 човека опашка?

157

Анонимен

преди 5 месеца

Как се е надул на снимката! Този човек има неестествено поведение.

156

Тагарев

преди 5 месеца

Българската армия трябва да е пряко подчинена на майка САЩ и под ничие друго пряко командване ! Единствената сила на великата българска армия ида в момент на военен конфликт и пряко от божеството Зеленски ! Аз служа на народа ........кой народ няма да кажа !

155

Анонимен

преди 5 месеца

И да започнат постепенно да подменят всички генерали и офицери русофили, като започнат от военните училища и академии, опасни са за сигурността на държавата.