26

Анонимен

преди 6 месеца

Едно време все е имало Гълфстрийм и четири сезона все едно хаха.От Марс ли падате?Не сте ли учили история?Отваряте си учебника и четете :"човечеството е преживяло 4 ледникови епохи".Това си пише черно на бяло.Все ще оцелеем.Обаче ако тръгнат с ядрени войни да намаляват човечеството и сцепят планетата,защото са друсани и/или пияни няма да оцелеем.

25

Анонимен

преди 6 месеца

В природата нищо не изчезва, тя е съвършена, само човешка намеса - геоинженерство и подобни, може да промени нещо, но то ще бъде временно, докато отшуми ефекта.

24

...

преди 6 месеца

с промяната на температурата на земята се променят много неща! Реално тези учени не са съвсем прави, но това е само ако може да се вярва на превода на статията! Защото гълфстрим, такова каквото е сега, не зависи само от въртенето на земята а зависи и от разположението на континентите! И когато отново имаме един континент то няма да има гълфстрим!

23

Преди...

преди 6 месеца

...50 г. един "учен" предложи да се прокопае канал през Флорида, за да може Гълфстрийм директно да минава към Европа, а не да се върти в Триъгълника и така да поражда бури и тайфуни. Дали го уплашиха с лудницата или сам се усети, но оттогава няма нищо по въпроса. Подобни "проекти" имаше с Андите с цел да се укроти водния ад около нос Хорн, където се сблъскват Пасифика и Атлантика, вечно е мъгливо и бурно. Причината са въздушните течения и т.аномалии, породени от преминаването им през планината.

22

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 1600 км/ч е земната скорост.

21

Анонимен

преди 6 месеца

При екватора Земята се върти с 2600 километра в час . Дайте да спрем въртенето на Земята щото африканците ще изхвърчат в космоса :) А иначе българския народ ще изчезне а гълфстрийм ще го има още многооо .

20

Анонимен

преди 6 месеца

Забрана колите и петрола, само електрички и евтин ток от АЕЦ а не ВЕИ. Икономическа реформа и намаление на населението с 60 % на Индия Китай САЩ Турция и ислямските. Това са мерките за климата и спасение.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо няма да изчезне,стига сте пълнили главите на хората с някакви полу-факти ,полу-истини от които са направили някакви изводи които я се сбъднат,я не...

18

Анонимен

преди 6 месеца

Най-важното е, че Перник си има Голфстрийм!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Нищо не разбрах от заглавието. Да не сте превеждали с ИИ ?

16

Анонимен

преди 6 месеца

Що за заглавие? Объркан словоред..без смисъл...Писача от бюрото по труда ли го наехте?

15

Анонимен

преди 6 месеца

Ако се стопли, ще дойде застудяване, което е много опасно, понеже защото. Дрън дрън вече и те не знаят какви лъжи и съчинения да редят. Оплетоха се.

14

Екоцид

преди 6 месеца

Преди още в 4 калс ни учега ,че Амазонската гора регулира климата на Северното полукълбо с Течението Гълфстрийм.Бразилците секът тази гора с темпове рани на полощ половин колкото цяла Швейцария годишно за да съдят соя и рапица за износ за китайските ферми за прасета . А нашите евро ентелегенти ни карат да ядем буболечки и да катраме тесли за да опраим климато разбираш ли... Санкции за бразилия и спиране на сечтна на Амазонската джунгла и толкоз нема нужда да прецакваме семята си с панели и перки

13

Анонимен

преди 6 месеца

Стана ужасно объркано вече. Ще се стопля ли или ще застудява. Или и двете паралелно....

12

Име

преди 6 месеца

Тези промени в силата на гълфстийм се дължат на наклона на на оста на Земята. Вероятно има и много други фактори, но важното е продажните "учени" да всяват страх у хората.

11

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕНЧ

преди 6 месеца

Всеки ден всеки ден всеки ден яко клаймътченч пропаганда. Някой си я поръчва, организира и плаща. Понеже накрая планира да стане чного по-богат,а ние много по-бедни, докато се ужким-борим с "климатичните промени"

10

-

преди 6 месеца

Неграмотно формулирано заглавие. Отново.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Ще се образува само едно ново ураганно течение , много по мощно от Гълфстрийм , и ще издуха всичко.

8

Жеймс Бонд

преди 6 месеца

Може, НЕ може.

7

Христо Христов

преди 6 месеца

До 4 "Западна Европа ще бегат към Русия и Африка." - в Африка ще е горещо, а в Русия - само с входни визи.