460

руский мечтатель

преди 6 месеца

ние и сега ядем бой от малка Украйна .... резултата ще е ясен ха ха ха ха за перчене с НАТО..ха.ха

459

До АТОМ в столицата

преди 6 месеца

Пич, ако 50 батки скочат едновременно на Тайсън ше му изпочупат кокалите за 10 секунди, аз не мога да разбера в кви филми си се вкарал.

458

Анонимен

преди 6 месеца

Точно обратното... НАТО иска да замрази военния конфликт за да създаде наново ВСУ

457

АТОМ в столицата

преди 6 месеца

До ПЕШЕВти Л$У%Д ли си бе Пешев. За теб специално обяснявм още един, последен път: Представи си уличен бой в който участват 50 махленски бабаита или както стана модерно да ги наричат "батки" и Тайсън. Точно така ще изглежда една ойна на НАТО срещу Росия. КОйто намаже ъперкът или кроше вече НЯМА ДА СЕ ВДИГНЕ ОТ ПОДА. В този случай количеството не преминава в качество. Готов съм да залагм всеки път, че Тайсън ще победи в подобно меле.

456

ти да видиш

преди 6 месеца

"Русия би могла в рамките само на 6 години да подготви своите въоръжени сили за нападение срещу НАТО." Тази статия тагаренко ли я написал....

455

Анонимен

преди 6 месеца

Ще увеличите потенциала си да плашите гаргите. Както предизвикахте сегашната война, така се мъчите и за следващата по-мащабна. Но няма да ви се получи, капитализмът тоя път наистина прогни. Корупция, лицемерие, колониализъм, либерастия.

454

Анонимен

преди 6 месеца

Украинците правят Мадани през 10 години. 2004, 2014, догодина 2024 се навършват 10 години от последния. А той беше кървав. На Майдан 3 ще тричат Зеленски и много вероятно е да го увесят да се суши на слънце. Въпреки бруталната пропаганда, хората в Украйна скоро ще се събудят. А Зеленски планира да отмени изборите за президент през март.

453

ПЕШЕВ

преди 6 месеца

Ай стига пропаганда! Стига сте плашили прости4кият народ. За рашистан е по добре да няма война с НАТО, защото *** нямат потенциал да водят такава война с толкова много държави и народи ... Просто ще бъдат прегазени. Спасява ги само ядреното оръжие :) Но нищо , никой няма да ги напада, по скоро ще ги затрият на чужда територия...И да който не е ходил казарма да не пише тук ... :)))

452

33

преди 6 месеца

Очевадно е! Кой има полза от такива действия и такова говорене (през Дойче Веле, разбира се)? Военно-промишления комплекс. А думата "огромни" би била доста дребна за печалбите, които получиха и продължават да получават от войната в Украйна, а сега и в Израел. Човешкият живот е нищо за тях. Важна е печалбата. А може и да прочетете една от книгите на Ноам Чомски - "За западния тероризъм. От Хирошима до дроновете".

451

иванова

преди 6 месеца

много странно! всички знаят, че в дъното на всеки военен конфликт по света, е сащ, използвайки умело пионките в нато, но т.н. анализатори не говорят за това. и не само те. крайно време е, ние да се вгледаме в собствените си проблеми, които никак не са малко и да не влизаме в ролята на жабока!

450

Хе Хееее

преди 6 месеца

Тя Русията не може да победи малка Украйна а вие искате срещу НАТО да воюва...

449

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 485 пореден де Билл

448

Анонимен

преди 6 месеца

Следващата война ще е на територията на Русия и нито Путин нито руснаците могат да направят нещо за да я предотвратят. Въпроса е дали НАТО и Китай ще сключат пакт за поделянето на Русия или не.

447

наблюдател

преди 6 месеца

Не за шест години,а за шест месеца.

446

ай сектир

преди 6 месеца

Да бе Руснаците самоз а това мсилят, война срещу НАТО. Айде спрете се с вс тези глупости. Конфликт в Украйна е ясен за всеки ,който има поне базова интелигентност. Нато показа средният пръст на Русия, ебаваше Путин 10 години и в същото време въоражаваше границите и се разширяваше въпреки (макар и вербалното ) обещание ,че няма да го прави. Всички знаеха ,че прекрачваха червената линия , но на никой не му пукаше. Сега като Руснаците най- накрая реагираха , щели да завладяват света LDLDLDL смешни

445

Банкеръ

преди 6 месеца

*** можеха да заличат Велика Украйна,но странно защо приеха стратегия на окопна война,която изтощава Украйна откъм жива сила.Рано или късно годните да носят оръжие ще свършат.Така се избягват военни действия,като в ивицата Газа.На евреите не им пука особено за арабите и християните.Тяхната цел е да си разширят държавата,докато *** правят денацификация на техните си ниви.После ще наемат работници да ги сеят от Африка и Бхарат.

444

Анонимен

преди 6 месеца

Чета статията, чета коментарите и винаги ме удивява колко пр0ст народ има тук. Никой ли не разбира, че тези които започнаха войната в момента започват подготовката за новата ера, която предстои, в която отново ще се постави приоритет в развитието на военните технологии и производството на оръжия за дълъг период от време, защото Русия едва ли не след 10 години ще тръгне да превзема европа и света. Оръжията изискват враг срещу който да се използват, но вече не останаха врагове, освен Русия...

443

Малко за политика

преди 6 месеца

От САЩ вече искат замразяване на конфликта в Украйна, но това няма как да стане без преговори с Русия. Но как да преговаря Зеленски, след като е издал указ, с който се забраняват каквито и да е преговори с Русия? И ето че Зеленски става неудобен за американските интереси, а избори не се кани да прави. Нищо чудно през следващата година с помощта на САЩ да му спретнат един преврат.

442

ЯДРЕНА ВОЙНА ЩЕ ИМА:

преди 6 месеца

Когато Китай завземе газовия сектор на Русия у Сибир и петрола !...ГАРАНЦИЯ!

441

Глупости

преди 6 месеца

Русия е държава със затихващи функции-- работят само ВПК -за производство на оръжия, и добива на горива ....вече им клъвнаха зърнения бизнес със излизането на Украйна от РФ!...ЗАТОВА Е И ТАЯ ВОЙНА ВСЪЩНОСТ!!!!