6

Анонимен

преди 5 месеца

Зад всеки преуспял мъж стои по една достойна жена, а зад всеки провалил се - по една алчна, но неумна, с манталитет на слугиня.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Мегън си беше въобразила, че ще впечатли англичаните, те ще я обикнат и ще стане национална героиня, като се втурне в двореца и започне да прави лудории, потъпквайки вековни правила и норми и въвеждайки стил на слугинска слободия. Започна още от сватбата си, като искаше да се наложи шаферките да джапат боси като работнички в плантация в южните щати през 18-и и 19-и век. Но дори и този дребен номер не мина, макар Мег днес да се опитва да се изкара тормозена страдалка само заради това.

4

МегитУ се спотайва и

преди 5 месеца

хитро потрива ръчички. Знае как поданиците са били настроени срещу Камила, но после са я приели. МегитУ и се надява да има същата съдба. И не се замисля над разликата между три типа жени: лейди с благороден произход, научен от дете да е дама от хайлайфа; умно и скромно момиче като Кейт,получило добро образование, със семейно богатство зад гърба, прилежно усвоила порядките на кралския двор; американска старлетка,въобразила си че ще разиграва кралското семейство и така ще стане популярна и обичана

3

Анонимен

преди 5 месеца

каква поредна "футболна" драма

2

Петров

преди 5 месеца

това какво ни интересува?

1

наблюдател

преди 5 месеца

Харито се надява да получи кинти от дедото.