3

Анонимен

преди 6 месеца

Чудя се за хаотичните везни.Тези хора защо са толкова отмъстителни,тънкообидни,истерични и злобни? Значи мъж везни да злослови по адрес на най - добрия си приятел?! Или пък да коментира грозно по адрес на жена, с която не се познават?!Това наистина е грозно и отблъскващо. Също умирах от срам от приказките на жена везни. Затова повечето жени и мъже везни са сами. Ще греете от щастие като ги няма в живота ви!

2

Анонимен

преди 6 месеца

И рибоците са описани горе-долу правилно, но и те понякога пренебрегват гаджето, на което държат, само за да си организират някое дребно забавление или просто защото ги мързи и този ден не им се излиза.

1

Анонимен

преди 6 месеца

Някои "Везни" са наистина точно такива, каквито са описани. Но други са топ-егоисти и понякога проявяват чудовищна студенина и незачитане на момичето/момчето, с което имат връзка. После, ако зависи само от тях, продължават отношенията, все едно, че нищо не се е случило. Ако им потърсят сметка за cвuнщuнaтa, правят се, че нищо особено не се е случило и се опитват да убедят другия, че преиграва.