31

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва преговори с Хаджигенов и Мая Манолова за протестви мерки пред БСП и президенството, тъй като имат контакг с лице от ъндърграунда и го прикриват, за да не им се наруши имиджа. Нека оповестят в медиите.

30

Анонимен

преди 6 месеца

Да се брои всичко. Бавно и пред камера.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Над 1000 сигнала за изборни нарушения, най-много в София, Варна, Бургас, Враца и Монтана

28

Анонимен

преди 6 месеца

ТЕ СА ВИДНИ ОТ САМИТЕ ЗАПИСИ В СЕКЦИИТЕ. В ДИМИТРОВГРАД ПВЕЧЕ СЪДЪТ КАСИРА ИЗБОРИТЕ. БАЙ ГАНЯООУ ПРАВИ ИЗБОРИ ХАХАХАХАХА

27

Анонимен

преди 6 месеца

Не е зле да се прегледаш , може нищо да ти няма.

26

Ани

преди 6 месеца

Хубавото на ситуацията е че след като 30 години Слави пръскаше от екрана носталгия по социализЪма, сега новото поколение ще види с очите си какво ни докара летеца от село Славяново. Ще почуства по джоба си какво е когато вилнеят мутри и въобще едно е да ти разправят, друго е да видиш с очите си.Жан виденов "спечели" изборите един мразовит февруарски ден 1994 г като лайтмотива му беше скъпия ток. Който беше по-евтин отколкото в Бангладеш. После 2013 Мая Костинбродска финтира изборите пак с тока.

25

Анонимен

преди 7 месеца

Премиера каза че машините били един принтер. Щом са принтер нека всяка една разписка от машините да се преброи като бюлетина както правят в САЩ. Протоколите които излизат от машините теоретично могат да бъдат манипулирани от промяна на софтуера. За да приемем че машините са принтери , Разписките от машините трябва да се броят като бюлетини !

24

Анонимен

преди 7 месеца

Не мога да разбера защо в демокрацията никой не иска да се стигне до истината. За да се разбере тя в случаябтрябва на ръка да се преброят повторно всички бюлетини и всички разписки от машините. Не общия протокол от всяка една машина а разписките от машините са важни.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Защо да няма ръчно броене на разписките от машините. Аз гласувах с машина и изкам да знам дали гласа ми е преброен коректно !?!

22

Реалист

преди 7 месеца

То че алабалата е извършена, извършена е, но сега при всички случаи ПП-ДС ще притиснат няколкото души от комисията за проверка и ако се наложи, яко ще ги подкупят с крадените милиони! Тия шарлатани ще си скъсат г.за, но няма никога да допуснат истината да излезе наяве! А и от посолствоТО им скърцат със зъби... и ги стискат за топките...

21

Анонимен

преди 7 месеца

Бокича сега ще ги мине с 200

20

ДС Терзиев

преди 7 месеца

Направих шашмата и накарах хората ми да подпукат софианци още на 2-рия ден от мандата! След 4 години ще са като кашкавал.

19

Сандо

преди 7 месеца

май се задава веселба, аз поръчвам пуканки и съм готов на 1ви ред да гледам фишеците

18

Анонимен

преди 7 месеца

Малииии ще стане мазало

17

развален телефон

преди 7 месеца

Финалната обобщена разписка от машината представлява "брой гласували". Няма обобщение на гласуването както на предишните избори. Трябва да се броят хартиените бюлетини и бюлетината тип "машинна разписка". Те са заедно в чувала, в отделни пликове.

16

Анонимен

преди 7 месеца

Тая още ли се надява на нещо

15

Анонимен

преди 7 месеца

Значи ако почнеш да ринеш обора няма да остане много популация в тази "държава"

14

Анонимен

преди 7 месеца

Защо няма да отворят и чувалите с хартиените бюлетини??? Машината не може да ти надраска бюлетината или да ти допише преференция, която я няма.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Българите са изчезнал народ , това което населява територията е остатъци от османската империя която се е простирала от Мароко до Индия затова и толкова индианци и мароканци по тези земи.Ванчето не е толкова тъмна но има и бели индианци самозванци с мароканска жилка който се борят за чиста раса на територията....каква ирония ,закривайте я тази септична яма

12

По същество

преди 7 месеца

Не само машинния вот е проблемът. А секциите, в които с 9 гласа за ОтрочеТО се пишат 218. ПП-ДС са хартиен тигър.