88

Анонимен

преди 5 месеца

истината е че и те останаха изненадани че станаха четвърти.

87

бай Ганьор

преди 5 месеца

И винаги накрая завършва със майката,майката ,ако не го каже го мисли ! Изобщо не съм по футбула ,няма какво да ми го давате на всяка реклама .

86

АНОНИМЕН

преди 5 месеца

До Илия На това се казва " ХИТРЕЦА МИЛИОНЕР ". За съжаление, талант с топката и краката. Прекрасен менажер който и книга му написа, но тъпия си е ***. Интересно дъщерите му дали играят в казината, и ако играят как играе по тях модерния ляв. Аин, цу цваинцу, трай, и народа и той се кефи на великите му фрази. Не нямам думи. ТОВА СМЕ НИЕ...имаме КУМИР.

85

Илия

преди 5 месеца

Рекламирай образование бе златен....не можеш, ти мецаш, блееш. И сто златни топки и обувки да имаш, винаги ще си НИСЪК.

84

Христо

преди 5 месеца

Алчен тип, и колегите му са същите. По цял ден им гледам мутрите които рекламират болеста на века - ХАЗАРТА. Съсипват децата ни. И това били легенди. Някога им казваха АЙДУЦИ. Пфуууу.

83

7дс654

преди 5 месеца

ИЦКО КРЪГОМ МАРШ И БЪРЗО В НИЩОТО .....

82

Анонимен

преди 5 месеца

Смешни, дребни, жалки човечета . Отврат

81

Анонимен

преди 5 месеца

Христо, тогава Бог ви помилва,а вие днес как му се отблагодарявате ? Да рекламираш хазарт+ бързи кредити - това са неморални неща, защото увличат и хората от млади рушат живота, отиват в пропастта. Аз лично познавах един, който се обеси със зарядното на телефона си, заради хазарт. Историята ще помни по напред какво сте направили вие от 94 г. И какво се дуете, когато Хърватите са направили много повече от вас ? Вие днес не сте нищо повече от едни вредители, които паразитират на гърба на българите

80

Анонимен

преди 5 месеца

А бонуса, бонуса?

79

БАШ АНОНИМЕН

преди 5 месеца

Щастлив съм, че вече не се интересувам от футбол!

78

Стига де

преди 5 месеца

И кво-пожизнено ли да го празнуваме,национален празник ли да стане? Че колко по-големи успехи има Българския спорт-Световни титли,европейски титли,Олимпийски титли...Аре стига с тоя 17-и ноември!Само панахиди и помени да правим!

77

Анонимен

преди 5 месеца

Да хубаво да рекламираш домати ,но Михайлов е нужно да се даде оставката ,не може да забраняваш хората да да гледат мачове

76

gogo

преди 5 месеца

евала бате Ицо!! ама не може да честваме всяка година нещо, което се е случило преди 100год... това време няма да се върне, а бг футбола отдавна копае под дъното ;)

75

Анонимен

преди 5 месеца

Ахаа, сака да каже го не забравяйте 17.ноември, оти друг таков убав ден за българкио футбал нема да има, докато ние четвъртите у свето управляваме футбола.

74

Иванов

преди 5 месеца

До тити.знам какви са приятелчета знам те всички помежду си са стари приятелчета и кой ако не старите му приятелчета могат да го накарат да подаде оставка а ицката бонуса има най голям авторитет все още.щом Наско *** не може да повлияе

73

до Кюрда

преди 5 месеца

Дай некой бонус мужитурка!

72

Христо

преди 5 месеца

Мислех си че тия от БФС като имат пари, ще управляват правилно. Явно съм се лъгал. Ламтят за повече. А Стоичков е по добре да си гледа рекламите за пушки, Кауфлант да му мирише на българско нищо че стоките са от Македония, Гърция, Турция, Испания, Аржентина, Египет....Дреме им, важното е парсата да капе. Но дойде време и народеца малко помалко се събужда, така че да се готвят крадците от най-горните етажи. Самозабравихте се неуважаеми.

71

Тити

преди 5 месеца

До ИвановКакви приятелчета? Знаеш ли в какви отношения са Боби и Ицо?

70

Гунчо

преди 5 месеца

ИЦКО ПОВРЕДЕНА ТИ Е АНТЕНКАТА

69

Анонимен

преди 5 месеца

Браво на Ицо , разбрал какво може и какво не може. И съответно не се изляага като Боби и ко.