75

Анонимен

преди 6 месеца

Министрите ги сменяме като носни кърпички , уволнете шефовете на жандармерията и полицията , които позволяват на подчинените си да се държат като мутри с гражданите , маскираните да се установят , да се порицаят публично и да се уволнят !

74

Анонимен

преди 6 месеца

да вземе да се самоуволни най добре

73

карачанаков

преди 6 месеца

А чистачката кога,нали първо от там се почва.

72

Пич

преди 6 месеца

Тихо гербери и муурилки, по времето на кабинета на ГЕРБ нямаше дори извинение за многобройните побои над протестиращи. Остатъците по високите етажи, които са на праяко подчиенение на мафията продължават да създават умишлени проблеми, за да дестабилизират пратителството. Номерът няма да мине. Дянков е най-адекватния министър председател за последните 12 години поне, дано да остане по-дълго.

71

за замажем л@

преди 6 месеца

На тоя , от сламата , уволнявача , от некоалицията , му пожелавам в повече от същото с неагитки .

70

Чичо

преди 6 месеца

Браво Молец, уволни един пенсионер да запазиш момчето на Шиши и Буци начело на министерството !

69

От хората

преди 6 месеца

Не бушончето,а главният трябва да изгори. Къде отиваш господин премиер.Вместо да си тръгнеш,раздават правосъдие. Хайде,мина.

68

Анонимен

преди 6 месеца

До Бай Дрън Какви заводи има Киро Гела в Силиконовата долина: за кисело мляко или за меко сирене? Знаеш ли заводите там какво произвеждат?

67

Бгг

преди 6 месеца

Оставка на правителството!!!

66

Анонимен

преди 6 месеца

Хахаха все едно някой някога е чувал за този ''заместник-министър''?! Уволни себе си първо, н.екдаръник!

65

Анонимен

преди 6 месеца

До 70 - В МВР има строга йерархия, всеки знае с какво е натоварен и с какво не е... Тоз очевидно НЕ Е бил ангажиран с нищо по тая акция, ерго - е уволнен НЕправилно, за да се прикрие някой.... И който прикрива следите в такива случаи тр. да бъде отстранен, т.е. Денков!

64

Анонимен

преди 6 месеца

Браво, правилно решение! Нагласа фуражка била на кино вместо на първа линия.

63

ХИЧО

преди 6 месеца

Искаме да видим имената на полицейските биячи,тези мутри в униформа.Станахме свидетели на нагъл полицейски произвол и насилие срещу беззащитни,паднали на земята хора.Видяхме полицейско насилие в обществено заведение....Оставки и уволнения не стигат,а трябва всеки да отговаря пред закона за извършените безчинства,полицейски произвол и насилие....

62

Анонимен

преди 6 месеца

Отвинти един бушон, невиновен за нищо!!! Иска се оставката на минитеро, бре, не на заместнико

61

ПРИЗИВ

преди 6 месеца

До Анонимен а отровното трио защо мълчи за полицейския произвол/?

60

Анонимен

преди 6 месеца

Защо уволняват шефовете, които се грижат за сигурността, а не полицаите, които си превишават правата.При такива погроми трябва да има твърдо противодействие!

59

Анонимен

преди 6 месеца

"...както и на всички полицаи, които съвестно изпълниха дълга си, без да проявяват насилие в изключително трудна обстановка изпълнена с провокации" - Явно Денков не е гледал видеото ,на което 5-6 полицая бият с палки и ритата свален на земята човек ,какъвто и да е бил ,не е това е правилния начин на действие на полицаите .....

58

Анонимен

преди 6 месеца

Всички от МВР да се изчистят - там е страшна корупция и аматьорщина !А тия милиционери, дето влизат в ресторанти и бият мирни граждани и ритат паднали хора по земята, са за НЕЗАБАВНО Уволнение и СЪД !

57

Анонимен

преди 6 месеца

само на тая територия уволняват за свършена работа

56

Ежко

преди 6 месеца

Глупава постъпка.Който и да заеме мястото на уволнения,нищо няма да се промени.Ако Дяков искаше подобряване,първо щеше да даде на уволненият един месец срок да разследва и уволни тези под него, които не са си свършили работата.А после ако не е доволен,да уволни и зам.министъра.Нима Макрон тръгна веднага да уволнява след бунтовете във Франция?Ама бай ти *** се кефи.....