106

Анонимен

преди 5 месеца

Първо се разберете: незабавно или веднага? Или моментално? Или пък одма по макЕдонски?

105

Анонимен

преди 5 месеца

А МВР......

104

До народа

преди 5 месеца

Боби няма да падне лесно, той е потомствен хитрец и мерзавец.

103

Иванов

преди 5 месеца

И още нещо как така БФС е извън държавата с се финансира от нея като църквата уж е отделна институция а държавата отделя бюджети за нея цялата система трябва як репеър и ъпгрейт.

102

Иванов

преди 5 месеца

Стига усукване оставка на цялото ръководство,и изпълком на БФС и да не се допускат заместници посочени от перукан.

101

Анонимен

преди 5 месеца

Някой сравняват държавата с футбола.Нямат връзка.Сравнете държавата със шаха, волейбола, там имаме повече успехи и там държавата да помага. Футбола е бездънна корупционна фирма

100

БФС

преди 5 месеца

На онова дрогирано нищо Бербатов няма да му се отвори парашута Ще си ходи безработен след като го изгониха и от Индия за некадърност

99

възмутен

преди 5 месеца

Решението е простичко. Държвата спира всякакво фининсиране на настоящото БФС и ги пренасочва към нов Спортен съюз, който да се грижи за детския и юношески футбол и се стреми да изгради нови футболни отбори, от които ще бъдатбъдещия футбол. Всички държавни лотарийни организации задължително да пренасочат средтвата си за новия спортен съюз,като същевременно печалбите на настоящия БФС се облагат с данък.

98

Анонимен

преди 5 месеца

Наглото Бербатче и оня раков-сървайвър Щелян Петров искат да грабнат те кокала от Перуката, без дори и да са помирисвали световно футболно първенство. Двамата тарикат-съзаклятници да бъдат подведени под съдебна отговорност, като главни организатори и подстрекатели на кървавите безредици! На Емо Кощадинов паметник да се издигне, без него нямаше да сме четвърти!

97

Анонимен

преди 5 месеца

И да ни е за урок, не всеки добър футболист става за ръководител.

96

VS

преди 5 месеца

Не хранете човека! Има си заслуги! Нови начини за "танцуване" на чалга! Пиене, яко при това, придружено от ходене на работа и даване на интервюта в нетрезво състояние! Ай стига, да не мислите, че му е лесно!

95

Анонимен

преди 5 месеца

Тези са толкова нагли, защото зад тях до сега беше ДПС. Години наред се гавреха с футбола и обслужваща Делорманския проект. Нали не си мислите, че по редовен начин печелеха Конгресите. Още Любо Пенев и Ники Илиев пропищяха от наредени избор. Спомням си и къде бяха настанени делегатите от последния Конгрес и как Лечков обикаляте по масите с подаръци.

94

дедо от село

преди 5 месеца

В България е време разделно и протестно защото никой не си знае мястото.Всеки разбира от всичко, протестира и дава акъл. Най-големите "експерти" по всичко са жупналистите и прокурорите...Сменяме министри и правителства-резултат нула, ще сменим хората в БФС-какво гарантира,че ще имаме футбол на световно ниво? Кои футболисти ще играят?

93

Пари

преди 5 месеца

Аз незнам що за човек трябва да си, да се държиш толкпва нагло и безпардонно? Беше ясно че времето им свърши на Тия, ама защо не си тръгнаха като хора а трябваше да се из.с.е.р.ат на ореола който имаха като футболисти? Май задавам отговори? Защото не са ХОРА. Тия са се превърнали в ал.чни създания и сега ще си носят последствията и омразата завинаги. Баси гротеския край.

92

Кочо

преди 5 месеца

Ае я го закрийте тоя съюз, че и футбола, та да миряса тая ***.

91

Анонимен

преди 5 месеца

"През януари 2017 г. става първият българин, член на структура на Световната федерация по футбол (ФИФА)"Това горе е причината за атаката по Боби Михайлов. И замисъла и е отвън, а наши продажници чоплят отвътре. И медии и политици пригласят. А реално по закон и справедливост, оставката на Боби може да се иска само от тези които имат право на глас в общото събрание на БФС. И няма бербовци, сираци и пр.

90

Анонимен

преди 5 месеца

Никаква оставка на УС на БФС и нейния председател.Нарушителите пред съд, и подстрекателите също. Извънредно събрание на БФС за изгонване на клубовете които подкрепят тези анти законни и манипулативни действия, извън базовия принцип за честна игрв, основа на всеки спорт. Такива нямат място въобще в спорта.

89

Курти Доколенков

преди 5 месеца

1262, не е българска тази история. От времето на Исуса знаем "От Осанна да разпни го" А в случая "от Този фантастичен този невероятен Боби Михайлов до мразене, призиви за оставка, протести, освирквания и т.н."

88

Диктатурата на Боби

преди 5 месеца

Най-брутално от всичко е наглостта която демонстрират Борислав Михайлов и Йордан Лечков. Чувстват се недосегаеми и се държат с хората като с ***. Защо Лечков в национален ефир каза: "Аз не знам кой ми иска оставката?" Какво им пречеше че няколко човека викат Оставка в 18-тата минута? на мачовете? Какво им пречеше да се организира мирен плотест с няколко плаката на мач на националния стадион?

87

Анонимен

преди 5 месеца

Чужденците от 3-тия свят хубу айде, но поне да вдигаха нивото на А и на Б групата, но то не!! От всичките ни отбори едиствено Лудогорец що годе се справя в евротурнири. И то и там е спорно колко. С Борислав Михайлов начело ще видим българския шампион в ШЛ сигурно никога. Трагедия футбола е трагедия и ми троши нервите и живота!