25

ПроСоТо

преди 6 месеца

нали знаете девиза на шопа?..-"Я не сакам мене да е добре,сакам Вуте да му е зле"...Та така...Ние не си гледаме НАШИЯ интерес,бърникаме в канчето на Русия...ГЛУ ПЕН ДЕ РИ !!!!

24

СС,

преди 6 месеца

България. не. само. Петрол. и. Много. Други. Работи. трябва. да. внася. България. без. Русия. нея. виждам

23

жони

преди 6 месеца

къв е тоя експерт от грантова организация ?

22

Реалист

преди 6 месеца

Друго си е да влязат в ГЕРБ/ДПС! Само моделът Пиночет ще ни оправи, иначе оправия няма да има.

21

Fena

преди 6 месеца

Медиите всеки ден канят някой от т.нар "Център за изследване на демокрацията", за да "обясни" на хората даден проблем. И го наричат "експерт". Всички в този център общо нямат и 2 часа работени в сектор "Енергетика", но дават акъл. Поканете хора с опит, стаж и проекти зад гърба си, не безработни Mишoци, дето като не са станали друго, ближaт краката на шефовете си от посолството.

20

НИЕ НЕ НО...

преди 6 месеца

Е ДА, АМА ЕДНИ ХАРВАРДСКИ КРАДЦИ СИ НАПЪЛНИХА ОФШОРНИТЕ СМЕТКИ С МИЛИОНИ!

19

Просто Принтери

преди 6 месеца

Време е такива предатели да носят отговорност за думите си с имуществото и свободата си!!!

18

Рогачът

преди 6 месеца

Откога обяснявам, че всякакви действия срещу рогата имат негативни последствия? Ама вие, дерогация та дерогация! На ви сега дерогация!

17

Анонимен

преди 6 месеца

То и САЩ купуват от Русия и само за ядрено гориво са зали над 1 млрд, но това няма значение за този експерт. Доколкото знам руски газ се транспортира през Украйна, значи и тя финансира Русия, за да я бие по-добре. Ок, спираме руски нефт за Нефтохима, а НЕруски от къде? Логистиката за него как ще е, от къде, на какви цени, транспортни разходи + проливите. Експерта сметнал ли е това?

16

Анонимен

преди 6 месеца

Русланчо, ама Виена тия пари ги плаща вероятно всяка седмица за руската газ! Лукойл прави данъчните шашми с холандски дружества и регистрации! И после чакаме Шенген?! Или спираме тотално руската газ по турския поток или другото е подлост, която си е вече ценност в ЕС!

15

80% ДиБеЛИ

преди 6 месеца

МАРЕШКИ НА ВСЕКИ РЕЗЕРВОАР МИ "ДАВАШЕ" 10.00 ЛВ., А КИРО И ПРОМЯНАТА НА ВСЕКИ РЕЗЕРВОАР МИ "ВЗЕМАТ" 50.00ЛВ., АМА И АЗ И МНОГО ДРУГИ ГЛАСУВАХМЕ ЗА КИРО? ДА СЕ .... У ГЛАВАТА ПРОЗТА!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Киев скоро ще капитулира. САЩ са на път да оставят подкрепата за Зеленски в ръцете на британците, поне докато не решат проблемите в Израел, което ще отнеме години, тъй като нямат сериозна световна подкрепа за това. А Лондон ще тласне Киев към още по-безумни авантюри на фронта, което ще ускори краят за Киев. ЕС сме банда неудачници, които орбитират около Германия. Само Франция.има някаква армия, която стана за смях, след като ги изритаха от Африка. Блатото е голямо и калта е рядка.

13

ПРОМЯНА БАТЕ!

преди 6 месеца

ТРАЙТЕ И СИ ПЛАЩАЙТЕ ГОРИВАТА ПО 3 - 4 ЛВ., ЧЕ ЩЕ СТАНЕ И 5.00ЛВ! БАЦЕ НИ Я ПРОДАВАШЕ ПО 1.80 ЛВ?

12

Анонимен

преди 6 месеца

А бе как го доказват, че парите отиват в Русия. Ми ной Лукойл не е Руски.

11

леля чичо

преди 6 месеца

ще мирясат когато ни оставят без имоти и пари и сме на улицата и си боцкаме фентанил от сутрин до вечер , тогава ще се смята че прехода е завършен, прехода към ония свят имат предвид политиците ни

10

Анонимен

преди 6 месеца

Ми тя Русия никога не губи,102 и две държави се бият на украинска територия и нищо )

9

Бай Дрън

преди 6 месеца

То тоя милиард го изнасяхме и за Украйна чрез дедетки цистерни на ден! Да се благодарят украинците, че им давахме горива когато нямаха.

8

Бай Дрън

преди 6 месеца

Русия може да е получила милиард,ама наште са получили три пъти повече от данъци, акцизи и рушвети.

7

да

преди 6 месеца

а ние не сме ли получили гориво, или лукойл трябва да произвежда без да получава пари. Смешници

6

Анонимен

преди 6 месеца

Получила е Лукоил, частна фирма.